2777
2789
پنج سالشهانگلیسی هم میتونه رنگا رو بگه و اعدادوو بیشتر از پنجاه تا کلمه انگلیسی بلدهفارسی هم تا پنجا ...

خب تو باهاش کار کردی یا از سه سالگی مهد بردیش سال پیش مهد بردمش ولی کلا تعطیل شد 

سال پیش مهد نوشتمش ولی همش تعطیل شد بلد هم هست رنگارو فقد اسمتسون رو یادش میره مثلا میدونه خورشید رو ...

باهاش کار نکردی،  مهد ومدرسه مگه چقدر تایم داره که یاد بده،  از صبح تا شب کمش ۱۰ ساعت وقت دارید بگید لیوان قرمز رو بیار، بلوز سبز پوشیدی؟ توپ ابی رو بنداز، قابلمه مشکی رو گزاشتم رو اجاق بپزه، جاروبرقی قرمز رو آوردم و...

یه مادر وقتی دید بچه اش عقب مونده باید تا شب هزار بار با عناوین مختلف قرمز رو بگه، فردا زرد، پس فردا سبز و....

دلیل اصلی هم تلوزیون و گوشی رو کلا جمع کنید، حتی خودتون هم نبینید نگید نگاه نمیکنه ما نگاه میکنیم توی مغزش اثر میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو باهاش کار کردی یا از سه سالگی مهد بردیش سال پیش مهد بردمش ولی کلا تعطیل شد

اره از سه سالگی مهد میره

پارسالم پیش ۱ بود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پارسال هم مهد نوستمش که همش بخاطر الودگی هوا تعطیل شد

مگه نمیگی پنج سالشه؟

خب امسال باید پیش ۲ بره که

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین باید خودت باهاش کار میکردی

پسر من با اینکه هنوز خوب صحبت نمیکنه فعلا زبونش کامل باز نشده 

از بس من باهاش کار کردم رنگ ها رو از ۳ سالگی یاد گرفته تا ۵۰ فارسی و ۳۰ انگلیسی قشنگ میشماره 

رنگ ها هم فارسی هم انگلیسی بلد 

ولی خوب حرف زدنش خیلی کند

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره امسال پیش دو ولی سال پیش پیش یک بود که همش تعطیل شد

الان داره میره؟؟

حتما بفرستش

کلاس اول به مشکل نخوری

اعصابش هورد میشه بیشتر بهش بگمـ

یعنی چی اعصابش خورد میشه؟ شما بگید سیب قرمز میخوری یا سیب زرد اعصابش خورد میشه؟

ماشین سبز رو بیار بازی کنیم اعصابش خورد میشه؟ 

عدد یک رو بزرگ نقاشی کنید بگید بیا این عدد یک رو زرد رنگ کنیم اعصابش خورد میشه؟

گلم یا شما خودت بلد نیستی  یا حوصله نداری آموزش بدی، یا بچه ات بی بی دیجیتال شده و...

بچه منم حرف نمیزد کلی باهاش با بازی کار کردم راه افتاد، شماهم باید یا یاد بدید یا ببرید دکتر مغزو اعصاب 

والا دخترم کلاس اوله اما یادم میاد پنج سالش بود تا ۱۰ گاهی درست میشمرد گاهی غلط منم گیر ندادم بوقتش ...

واقعا اینجا میگن تا ۱۰۰بلدن و انگلیسی بلدن بخدا دختر من سه سالگی حرف زد و جمله بندی گفت