2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 12827 بازدید | 417 پست
من فقط تو نی نی سایت دیدم که انتظار دارن خواهر و برادر بعد ازدواج تمام روابط قطع شه و فقط بچسبن به ...

والا حرف حق بخدا از روزی ک اومدم نی‌نی سایت بعضی وقتا دلم میخواد دعا کنم داداشم زن نگیره میترسم داداشمو ازم بگیره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه با عروسن متوجه لطف خواهرشوهر نمیشن اصلا عقلوگذاشتن کنار دهنو باز کردن😐

کارت خیلیم قشنگ بود منم بودم خوش حال میشدم یکی برام سوپ بیاره زنداداشتم خسته شده از مریض داری خوب شد براش سوپ بردی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

پس فردا مریض میشه میگه زن داداشم یه سراغ هم نگرفته من با خستگی کلی سوپ پختم و آبمیوه بردم

اب سیب کرفتن برای سرماخوردگی ۲روزه از اون اداها بود

ی گوشش بازه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وقتی ساعت ۴ از سرکار اومده بودمگفتم شاید خواب هستن

هر کسی اطرافیانشُ بهتر میشناسه

مطمئنا شما بهتر میدونی زن داداشت تعارف کرده با برداشت بدی کرده

اینجا هر کسی طبق تجربه ای که نسبت به اطرافیانش بدست آورده نظر میده

نهیادت باشه دیگه خودشیرینی نکنی

از کی تا حالا محبت خواهر ب برادر شده خودشیرینی؟ تو خانواده شما هرکی مریض بشه نادیده میگیریدش؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اونایی که کار استارتر رو نامعقول و خودشیرینی میدونن همون عروس هایی هستن که پنج تا انگشتت رو هم عسل کنی و بدی دهنشون ، دستت رو گاز میگیرن

اگه محبت کنی به شوهرشون، میگن خودشیرینن

اکه بی توجه باشی میگن، عاطفه ندارن

خدا قسمت هیچ خانواده ای نکنه همچین عروس هایی رو

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

بخدا نبری هم میگن خانواده شوهرمون بی شعور بودن

ن ببین اسی زنگ زده زن داداشش گفته ن 

حتی حوصله نکرده برادرش زنگش بزن به برادرش بگه 

سریع هم زنگ زده شام نخوردید تا سوپ بیارم هیچ جوره کارش رو نمیتونم باهاش کنار بیام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مرد عقد کرده با مردی ک ۲۴ ساعته زن کنارش هست خیلی فرق داره

هیچ فرقی نداره من دیدگاهم در جایگاه عروس و خواهرشوهر یکیه

محبت 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
استاتر من مادر شوهرم وقتی شوهرم نیست اصلا سمت ما نمیاد وقتی شوهرم میاد اونم میاد بعد براش میوه اینا ...

اگه میخواستم این کار رو کنم چرا وقتی داداشم گوشی رو جواب نداد به زن داداشم زنگ زدم

منتظر میمونم خودش شماره رو ببینه و زنگ بزنه

اینجا همه با عروسن متوجه لطف خواهرشوهر نمیشن اصلا عقلوگذاشتن کنار دهنو باز کردن😐کارت خیلیم قشنگ بود ...

دقیقا خدا خیر بده استارتر و

آدم خوبیه

کاش امثال استارتر تو فامیل ما هم زیاد بشه بهمون برسه موقع مریضی 😊