2777
2789

پدرم همش میگه تو سی ساله داری میخوری از خونه من 

شرایط اینکه برم از خونه رو ندارم

لطفا نگین برو سر کار خودم سر کارم مگر چقدر میدن به آدم بره خونه بگیره خرج بده 

گفتم برم خرج خورد و خوراکم رو جدا کنم از این سگ خسیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری یا دختری؟اگه دختری تا ۶۰ سالگی هم مجرد بمونی وظیفه پدرته خرجت رو بده

هی هر روز صبح با دعوا و طعنه و سر کوفت بلند میشم تا شب هی میگه مجردی میخوری از خونم 

تازه  خرج دانشگاه گوشی هیچی ام هم نکرد همه رو خودم از جیب خودم

هی هر روز صبح با دعوا و طعنه و سر کوفت بلند میشم تا شب هی میگه مجردی میخوری از خونم تازه خرج دانشگا ...

کاش می‌رفتی یک شهر دیگه دانشگاه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خوب نگیم برو سر کار چی بگیم؟

حداقل خرج خودتو درمیاری سرت گرم میشه تو خونه کمتر میبینیشون .هر چی دلت بخواد خودت میخری بدون منت 

اوناهم کمتر گیر میدن به هت 

خرج سنگین فشار میاد به بابات

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش می‌رفتی یک شهر دیگه دانشگاه

سن دانشگاه نیستم دیگه بعد کارم اینجاست 

دانشگاه هم میرفتم همش تهدیدم میگرد تو اونجا دارب کار دیگه میکنی امون بهم نمیداد میگفت میام در دانشگاه 

شیطونه میگه برم به بزرگتر فامیل بگم خیلی شورش رو دراورده

خوب نگیم برو سر کار چی بگیم؟حداقل خرج خودتو درمیاری سرت گرم میشه تو خونه کمتر میبینیشون .هر چی دلت ب ...

خب سر کارم کارمندم حقوقم پونزده تومنه چی باهش میشه خرید من الان چهارساله سرکارم

خوب نگیم برو سر کار چی بگیم؟حداقل خرج خودتو درمیاری سرت گرم میشه تو خونه کمتر میبینیشون .هر چی دلت ب ...

کجا کمتر گیر میدن صبح پا میشم برم میگخ چرا هی میری هی میای این اقا با نفس کشیدن من توی خونه مشکل داره 

این اقا قرون خرج. من نکرده یک ناهار شامیی میده برنجی مرغی ماکارونی همون رو میشماره

خب سر کارم کارمندم حقوقم پونزده تومنه چی باهش میشه خرید من الان چهارساله سرکارم

پس اهمیت نده موقعیت خوبی نداشتی تحت هیچ شرایطی نرو خدای نکرده فردا روز بری با شوهرت اختلاف داشته باشی اینا خونه راهت نمیدن بشین اهمیت نده برو باشگاه اینا کمتر ببینمشون 

متاسفانه خانواده ایرانی همینه حالا پسرشون چهل سالشون هم بشه آخ نمیگن.پسر دوستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این اقا قرون خرج. من نکرده یک ناهار شامیی میده برنجی مرغی ماکارونی همون رو میشماره

ولشکن اهمیت نده بگو بچه آورده مسوولیت باید قبول کنی بگو وظیفه

بعد شما بچه دیگه ای نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40