2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست چیکار میکنید همسرتون توی کار خونه کمکتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 66 پست
کردا کاریین ولی ما فارسا خیلی سخت با کرد و ترک اوکی میشیم فرق دارن باهامون از نظر رفتار دیگه برو سمت ...

ترک خوشگلتره ولی کرد واس زندگی با فارس بهتره فقط قرتی هستن اگ قرتی باشی خوبه

حالا بعد طلاقم ی خواستگار اومد بچه طلاق بود گفت مامانم کرد بابام ترک باهم درگیر ۶ماهه بودن طلاق گرفتن 

بعد میگفت بریم شمال 

گفتم بچمون جی میشه 

خودم دورگه مازنی فارس

اون کرد و ترک

محل زندگی شمال 

بجه حاصل جی میشد؟😂

من چندروز نمیتونستم کار کنم شوهرم مدام بهم میگفت تنبل واای اینجارو ببین چقدر کثیفه الان لباساشو تا ک ...

نزار بهت زور بگه بهش بگو چون بیرون کار میکنم باید کمک کنی بهم

کلا اینکه تیکه بهت میندازه نزار روت اثر بزاره

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردا کاریین ولی ما فارسا خیلی سخت با کرد و ترک اوکی میشیم فرق دارن باهامون از نظر رفتار دیگه برو سمت ...

شوهر من شمالیه و ب شدت کاری توخونه

پسرخاله هاشم همینن وقتی میان خونمون برای چند روز حتی رختخواباشونم خودشون جمع میکنن توی سفره پهن کردن و جمع کردن کمکم میکنن،شوهرمم جایی میره کمک میکنه توخونه خودمونم همینه

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

نه این نبوده بعضی از مشاور ها میگن تعریف زیاد کنید درست میشنخواستم بگم برای ایشون فایده ای نداشته مت ...

اخه عجیبه که میگی اوایل خوب بود الان عوض شده...فکر میکنم احساس کرده میخوای سو استفاده کنی و داری زیادی کمردردت رو گنده میکنی 

ولی من با اینکه تنبل هست کار میکشم ازش البته تا جایی که میشه

من نتونستم البته تسلیم نمیشم چون این کمک نکرده از لحاظ روانی اذیتم میکنه حس کلفت بودن میگیرم 

هرچیییی فکر کنی من امتحان کردم قهر بحث غذا درست نکردن تمیز نکردن تمیزکار آوردن به خانوادش گفتم اوووووه واقعا همه راها رو رفتم 😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اره تپلی بور ناناز لوس 😂😂 فک منم من شوهر اونم

اونم توپر سفید قد ۱۸۰ نازنازی لوس 

منم بعد طلاقم تاپیک زدم ی دختر اینجوری داریم ولی لوس لجبازه ی پسره اینجا عاشقش شد گفت میخام با لجبازیش کنار میام 

اخر گفتم داداش اون شوهر خودمه بیا مال تو 😂

شوهر من شمالیه و ب شدت کاری توخونهپسرخاله هاشم همینن وقتی میان خونمون برای چند روز حتی رختخواباشونم ...

خدا خیرشون بده ...مردای کرمانی هم کمکی نیستن و همش از تربیت غلط مردسالارانه تو خانواده هاست

اخه عجیبه که میگی اوایل خوب بود الان عوض شده...فکر میکنم احساس کرده میخوای سو استفاده کنی و داری زیا ...

منم موقع اسباب کشی پادرد شدم میلنگیدم شوهرم گفت فک کردم داری فیلم بازی میکنی خودش اهل کلک و حقه بود

شوهر من شمالیه و ب شدت کاری توخونهپسرخاله هاشم همینن وقتی میان خونمون برای چند روز حتی رختخواباشونم ...

من مشهدی ام مردامون اکثرا کاری کمک میکنن 

پدرم شمالی اصلا ی چای بلد نبود بزاره

خدا خیرشون بده ...مردای کرمانی هم کمکی نیستن و همش از تربیت غلط مردسالارانه تو خانواده هاست

آره واقعا

من خودم کوردم تا الان هیییچ کمکی از بابام یا عموهام ندیدم ک ب خانوماشون کمک کنن فقط میخورن و میرن کنار،اوایل شوهرمنم مسخره میکردن بخاطر کمک کردن ب من،الانم باردارم عموم اینا اومدن خونمون شوهرم پذیدایی میکرد با سلیقه ترازمن😁

اونم توپر سفید قد ۱۸۰ نازنازی لوس منم بعد طلاقم تاپیک زدم ی دختر اینجوری داریم ولی لوس لجبازه ی پسره ...

جرررر 😂😂😂 اینم طرفدار زیاد داره با این که گولاخیه برا خودش پسر داییش جلو من مسخرش میکنه میگه جوووون صورتی منم همراهی میکنم💔😂 بیچاره ها از زن شانس نیاوردن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من مشهدی ام مردامون اکثرا کاری کمک میکنن پدرم شمالی اصلا ی چای بلد نبود بزاره

درسته همه اینا برمیگرده ب ذات طرف ربطی ب اصالتشون نداره،بالاخره ۵تا انگشت ک شبیه هم نیستن

اونروز بهم میگفت کمرت تواین سن ناقص شده 🥲حتی میترسم خیلیی بگم کمرم درد میکنه به مامانش گفته بود همش ...

حرکت سنگین. زدی که اینجوری شدی؟یا کلا نباید ورزش میکردی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️