2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست چیکار میکنید همسرتون توی کار خونه کمکتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ سیاستی جواب نداد شکست خوردم ، بهانه دیسک کمر و خستگی کارو میاره ولی عین بچه دوساله بریز بپاش میکنه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اونروز بهم میگفت کمرت تواین سن ناقص شده 🥲حتی میترسم خیلیی بگم کمرم درد میکنه به مامانش گفته بود همش ...

معلومه زیاد کمک خاستی یا تکرار کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دیگه وقتی کارمند هستی که حتما باید کمک کنه

من همسرم کمک میکنه .مدام میگم بهش هر کاری رو 

خودمم زود نمیرم همه کارها رو انجام بدم مثلا وقتی غذا درست میکنم ظرفها رو میذارم اون بشوره

به نظر من رمز موفقیت تو این کار اینه که تنبل باشی

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
خودش از اول کمک می کرد. روح مادرش شاد که پسرش رو درست تربیت کرده بود.

واقعا به تربیت مادر ربط داره؟ ب خود فرد نیست؟

چون شوهر من عین ی مهمون میاد و میره حتی جوراباشم جابجا نمیکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اخ منم نمیتونم سرویس بشورم 1 ماهه بهش میگم میگه نه میگم کسیو بیارم میگه نه خودت اروم اروم انجام میتو ...

کارمندی و آنقدر برای همه چی منتظر مجوزی؟؟؟

یکم مستقل باش 

اونم یاد میگیره احترام بذاره بهت 

خودت رو همه فن حریف و زیادی زرنگ معرفی کردی

هیچ سیاستی جواب نداد شکست خوردم ، بهانه دیسک کمر و خستگی کارو میاره ولی عین بچه دوساله بریز بپاش میک ...

آخ ی هم درد پیدا کردم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اونروز بهم میگفت کمرت تواین سن ناقص شده 🥲حتی میترسم خیلیی بگم کمرم درد میکنه به مامانش گفته بود همش ...

من اول عروسی از شهرم با اتوبوس رفتم شهرشون بی خواب شدم سردرد شدید بعد رسیدیم عصر اومدم بخوابم مادرشوهرم گفت چرا گفتم ژلوفن خوردم سردردم سریع گفت آره ماهم اول ازدواج همش مریض بودیم🫤ینی همیشه همینن دنبال بهانه ک بزنن تو سر عروس 

منم خودم ب نشنیدن زدم

تمیز بود ولی فاسد هرزه بود سبزه شوهر دومم‌ترک سفید خشگل ولی بی نهایت تنبل تن پرور میگفت رابطه بعد گف ...

چه جااالب که یه ترک تنبل باشه 

مردا واقعا روی اعصابن

دیگه وقتی کارمند هستی که حتما باید کمک کنهمن همسرم کمک میکنه .مدام میگم بهش هر کاری رو خودمم زود نمی ...

تنبلی وقتی مرده تنبل تر باشه جواب نمیده تست کردم 😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

واقعا به تربیت مادر ربط داره؟ ب خود فرد نیست؟چون شوهر من عین ی مهمون میاد و میره حتی جوراباشم جابجا ...

بله ربط داره ربط زیااااد

شوهرمنم هیچکاری نمیکنه

دست به سیاه و سفید هم نمیزنه

اوایل خیلی کلنجار رفتم ....خیلی راه ها رفتم

گاهی قهر.گاهی تشویق.گاهی ....بی فایدست

اخه پسری که سی و چند سال تو خونه پدریش هیچکاری نکرده...کمک  به اهالی خونه نکرده...

حالا چطور بعد سی سال تغییر رویه بده.نهادینه شده توش

اوایل موقع بارداریم یبار به مادرشوهرم گفتم چرا هیچکاری بلد نیست؟!

میدونی چی گفت؟!

گفت چندتا دختر تو خونه بوده دیگه.چرا تک پسرم تاج سرم کار کنه!!!

یعنی میگم تو ذهنشون اینجوری ثبت شده دیگه تغییر دادنش مشکله

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.