2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

3432 بازدید | 95 پست

اول اینو بگم نامزدم کارمنده.خونه هامون هم یک ساعت فاصله داره ماشین هم داره اما وضعمون اینطوره 

سه ماه نشون بودیم و بعد عقد کردیم

یک و نیم سال هست عقد کردیم .حتی یک بار بهم زنگ نزده باهام حرف بزنه نهایت پنج دقیقه باهام حرف میزنم اونم شاید کلا ده باری پیش اومده باشه 

من ۲۱سالمه نامزدم ۳۳

حس میکنم اصلا دوستم نداره .پیام هم زیاد بهم نمی‌ده نهایت روز یک ساعت شاید باهام چت کنه و گاهی پیش میاد حتی چت نکنیم فقط ی متن عاشقانه فیلم عاشقانه بفرسته  حتی ده روز شده 

چندین بار تا دادگاه رفتیم که طلاق بگیریم اما قبول نکرده و زیر بار نمیره .

عقد هم هستیم اسممون تو شناسنامه هست 

اخلاق خوبی داره اما کل محبتش به من قربون صدقه و کلیپ و ...عاشقانه هست  وکادو ماه ی بار کلا به دیدنم میاد 

و همیشه آنقدر خوب باهام ظاهراً برخورد می‌کنه که خونوادم باورم نمیکنن

هزار بار باهاش صحبت کردم زیر بار نمیره برای طلاق و قبول نمیکنه علاقه ای نداره بهم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

شوهر عقدیت اگ هس به فکر چاره باشاگه دوس پسره بندازش دور

شوهرمه . نمی‌دونم چیکار کنم با هیچ روشی باهام راه نمیاد . هزاران بار ب فکر طلاق افتادم خودش و خونواده ها نمیزارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا ینی انقد سرده که رفتین طلاق بگیرین؟؟؟ 

خب بعضی مردا خیلی گرم و بقول معروف هاتن بعضیام سردن.مقصر خودتم. هستی.هفته ای چن بار میاد پیشت؟ 

گرم کردنش دست خودته بنظرم..... 

شاید بخاطرمهریت طلاق نامیده منتظره توافقی جداشی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

اینم بگم چون بهم توجه زیادی نکرده منم اصلا بهش نزدیک نشدم چه فیزیکی چه رفتاری ..

واا ینی انقد سرده که رفتین طلاق بگیرین؟؟؟ خب بعضی مردا خیلی گرم و بقول معروف هاتن بعضیام سردن.مقصر خ ...

آره اما قبول نمیکنه .. ظاهراً دوستم داره همه فکر میکنن عاشقمه اما.....

شاید بخاطرمهریت طلاق نامیده منتظره توافقی جداشی

صد بار گفتم مهریه نمیخام ازت . مهریه ام ۲۰۰سکه هست . گفتم بهش تا اتفاقی بینمون نیفتاده اگه جدا بشیم و بهم بگه نمیخادم مهریه رو‌میبخشم 

وقتی میگن فاصله سنی زیاد خوب نیست اهمیت نمی‌دین 

خب اون چیزایی که الان برای شما هیجان محسوب میشه دیگه برای اون آقا عادیه 

من فکر میکنم دوستت داره ولی اینکه کمتر پیام میده یا زنگ میزنم اقتضای سنشه...

شاید بلد نیست

مگه میشه ۳۳سالشه .. انقد خوب بلده با تک تک اعضای خونوادم احوالپرسی کنه صمیمی و گرم .برادر زاده و خواهر زاده های یازده دوازده سالم رو میبوسه دوستشون داره ولی حتی یک بار نشده با من احوالپرسی درستی کنه .. کلامی خوبه 

آره اما قبول نمیکنه .. ظاهراً دوستم داره همه فکر میکنن عاشقمه اما.....

منظورت از لحاظ جنسی هست؟ 

یاعاطفی؟ 

یا هردو؟ 

بنظرم باید برید پیش مشاور. بگو اگ واقعا دوسم داری و. نمیخای طلاقم بدی باید شرطمو قبول کنی بریم پیش مشاور

وقتی میگن فاصله سنی زیاد خوب نیست اهمیت نمی‌دین خب اون چیزایی که الان برای شما هیجان محسوب میشه دیگه ...

باهام خوبه . تندی نمیکنه بهم گیر اضافی نمی‌ده .هیچوقت ازم ایراد نگرفته برعکس همیشه تعریفم رو می‌کنه تنها جایی که باهام تندی می‌کنه زمانی هست که بحث طلاق رو میکشم باهام بد میشه 

منظورت از لحاظ جنسی هست؟ یاعاطفی؟ یا هردو؟ بنظرم باید برید پیش مشاور. بگو اگ واقعا دوسم داری و. نمیخ ...

جنسی اصلا ..تو روستا هستیم و قبل عروسی خودم درست نمی‌دونم 

عاطفی