2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست چیکار میکنید همسرتون توی کار خونه کمکتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 66 پست
دیگه وقتی کارمند هستی که حتما باید کمک کنهمن همسرم کمک میکنه .مدام میگم بهش هر کاری رو خودمم زود نمی ...

من یبار امتحان کردم آشغالا رو خودش ببره بیرون یکماه موند نبرد منم نبردم ولی توچنتا پلاستیک محکم گره زدم بیرون نریزه 

اخر مجبورش کردم برد بعد قهر کرد باهام

یبارم تو مهمونی خیر سرش گفتم بشقاب لیوان‌ها ببر عمدا خرابکاری کرد کارم دوبله شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ربط داره ربط زیااااد

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

واقعا به تربیت مادر ربط داره؟ ب خود فرد نیست؟چون شوهر من عین ی مهمون میاد و میره حتی جوراباشم جابجا ...

ربطی اصلا نداره ب مادر.ب ژنتیک طرف ربط داره.مثلا مادر شوهر من همه کارا باخودشه نمی است پسرانش کار کنند.ولی  پدرشوهرم ازاینجا بود که کار میکرد تو خونه.شوهر من شبیه اون شد ولی نه همه یک کارت البته.ولی برادر شوهران شبیه آنچه مادر شوند دوست داشت شدند

دیگه وقتی کارمند هستی که حتما باید کمک کنهمن همسرم کمک میکنه .مدام میگم بهش هر کاری رو خودمم زود نمی ...

من چندروز نمیتونستم کار کنم 

شوهرم مدام بهم میگفت تنبل واای اینجارو ببین چقدر کثیفه 

الان لباساشو تا کردم نمیتونم بذارم توی کشو 1 هفته هست وسط اتاقه 

چه جااالب که یه ترک تنبل باشه مردا واقعا روی اعصابن

ترک تنبل ندیدی؟ شوهر من تو خونه عین یه گونی سیب زمینی تکون نمیخوره یوقتایی نگرانش میشم میگم تورو خدا پاشو یکم راه برو خطر داره چند ساعت نشستی پای پی اس

داداششم همینه...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

همش دراز بود لمیده اون قبلی کرد بود کاریخواهرم مسخره میکنه میگه اینبار با لر ازدواج کن بعدم بلوچ 😕خ ...

کردا کاریین 

ولی ما فارسا خیلی سخت با کرد و ترک اوکی میشیم فرق دارن باهامون از نظر رفتار 

دیگه برو سمت فارس عزیزم

شوهر من خیلی تنبله به خدا از من خیلی بدتره

واسه منم همینه... حالا میخوام ببرم کمرش رو درمان کنه ببینم دیگه بهانش چیه چون من ول نمیکنم همیشه میگم کمک نمیدی و خدمتکارتم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من یبار امتحان کردم آشغالا رو خودش ببره بیرون یکماه موند نبرد منم نبردم ولی توچنتا پلاستیک محکم گره ...

ای بابا

آره رو بعضی ها جواب نمیده متاسفانه

من همسرم بی نهایت شلخته هست شاید اگه کارهای شخصی خودش رو میکرد من لازم نبود ازش کار بکشم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
ترک تنبل ندیدی؟ شوهر من تو خونه عین یه گونی سیب زمینی تکون نمیخوره یوقتایی نگرانش میشم میگم تورو خدا ...

خدا خفت نکنه گونی سیب زمینی😂😂😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

واسه منم همینه... حالا میخوام ببرم کمرش رو درمان کنه ببینم دیگه بهانش چیه چون من ول نمیکنم همیشه میگ ...

ولی من با اینکه تنبل هست کار میکشم ازش البته تا جایی که میشه 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
شوهر تو هم ترکه؟چرا انقدر شل ول نازنازی هستن 🥺سفیده شوهرت؟

اره تپلی بور ناناز لوس 😂😂 فک منم من شوهر اونم