2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

میترسم نرم و مدیر حرفم بزنه 

پسرم کلاس اولیه هنوز تجربه ای ندارم. ساعت ۸ونیم رای گیری هست ساعت ۱۰ ونیم هم روانشناس میاد واسمون صحبت کنه در مورد بچه ها

زندگی همچنان زیباست
میترسم نرم و مدیر حرفم بزنه پسرم کلاس اولیه هنوز تجربه ای ندارم. ساعت ۸ونیم رای گیری هست ساعت ۱۰ ونی ...

میگم ساعت ۱۰ و نیم و برم ولی رای گیری و نرم 

زندگی همچنان زیباست
میترسم نرم و مدیر حرفم بزنه پسرم کلاس اولیه هنوز تجربه ای ندارم. ساعت ۸ونیم رای گیری هست ساعت ۱۰ ونی ...

الکیه 

گیر نمیدن نگران نباش

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

برو نری میگن عه براش مهم نبود

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خوبه ک اولیا شرکت کننبرای مدرسه ما هفته قبل از نصف کمتر رفته بودن من خودمم نتونستم برم مدیر ناراحت ش ...

یعنی رای گیری فقط واسه کلاس پسرم هست؟؟ یا کل تعداد مدرسه؟؟

زندگی همچنان زیباست