2777
2789

2 ماهه زانو و کمرم بخاطر ورزش آسیب شدید دیده نباید خم بشم زیاد وایسم 

ولی همسرم خیلیییی اذیت میکنه درکم نمیکنه حتی یه لباس از لباسشویی میگم بذار روی چهارپایه که خم نشم دردنگیره پام هزاردفعه باید بگم اخرشم میگه همههه کاراتو بهم میدی🫠

با این که نه ظرف شسته نه جارو توی این تایم

منم کارمندم چند ماه اول خیلی کمکم میکرد از خونه مامانش بلد بود میدونم یه علتش رفتار خودمه 

(تعریفم زیاد کردم ازش تعریف میکنم مثلا کمکم کردی لباسو گذاشتی بالا از لباسشویی بالا مغرور میشه هی میگه همه کاراتو من انجام میدم)😐

الان موندم سیاستتون چیه چیکار می کنید که همسرتون کمکتون کنه من باید همیشه دیگه مراعات کنم وگرنه دردم شروع میشه و شبا اذیتم میکنه 

خودش از اول کمک می کرد. روح مادرش شاد که پسرش رو درست تربیت کرده بود.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم وللاخودش کمک میکنهاز پدرشون یاد گرفتهبقبه داداشاش هم تو کارای خونه خیلی کمک خانوماشون میگنن

پدر شوهر من از مادر شوهرم ببشتر کار خونه انجام میده 

شوهرمم همین بوده خونه مادرش

پدر شوهر من از مادر شوهرم ببشتر کار خونه انجام میده شوهرمم همین بوده خونه مادرش

من‌پدرشوهر سابقم کاری سالاد درست میکرد چای میذاشت می‌آورد بعد شوهرم تنبل خ خ بی عرضه همش لم میداد 

شوهر قبلیم پدرش تنبل خودش کاری 

نمیکنه نمیکنه ۳ روز گفتم سرویس بشور صبح بهش گفتم امشب نشوری دیکه ن من ن تو من آسم دارم نباید جرمگیر ...

اخ منم 

نمیتونم سرویس بشورم 1 ماهه بهش میگم میگه نه میگم کسیو بیارم میگه نه خودت اروم اروم انجام میتونی بدی اذیت نشی🫠

نمیکنه نمیکنه ۳ روز گفتم سرویس بشور صبح بهش گفتم امشب نشوری دیکه ن من ن تو من آسم دارم نباید جرمگیر ...

فقط ب ذات و تربیت هست شوهر سابقم خودش نگفته حموم وایتکس میزد چون خودش دلش می‌خواست 

دومی حتی حموم‌نمی‌رفت همش بوی عرق گند میداد 

اخ منم نمیتونم سرویس بشورم 1 ماهه بهش میگم میگه نه میگم کسیو بیارم میگه نه خودت اروم اروم انجام میتو ...

انجام بده تا دردت گرفت اه ناله کن بگو زنگ‌بزن بیمارستان 😭

دروغم نگفتی دردت گرفته واقعا

پدر شوهر من از مادر شوهرم ببشتر کار خونه انجام میده شوهرمم همین بوده خونه مادرش

عزیزم همین ماشین لباسشویی کمک میخای 

یا زیاد کمک خاستی حوصله اش سر رفنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انجام بده تا دردت گرفت اه ناله کن بگو زنگ‌بزن بیمارستان 😭دروغم نگفتی دردت گرفته واقعا

اونروز بهم میگفت کمرت تواین سن ناقص شده 🥲حتی میترسم خیلیی بگم کمرم درد میکنه 

به مامانش گفته بود همش میگه کمرم درد میکنه ....