2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5835 بازدید | 274 پست

اسی اونجور ک گفتی دوستت داره،اما حس میکنم جفتتون انگار وعذبید،خوب یخورده بهش نزدیک شو حرف دلتو بهش بزن،حرف اینایی ک میگن طلاق و گوش نده،طلاق آخرین راهه،شاید اونم منتظر ی چراغ سبز از توهه،بنده خدا میگی راهش دوره اون زمانی هم ک میاد خوی نمیزاری نزدیکت شه از لحاظ فیزیکی،خوب پش برا چی عقد کرده؟نمیگم رابطه کامل داشته باش اما در حد نامزد خدایی حقشه گناه داره

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
اسی اونجور ک گفتی دوستت داره،اما حس میکنم جفتتون انگار وعذبید،خوب یخورده بهش نزدیک شو حرف دلتو بهش ب ...

خوب نباید اون واکنشی نشون بده حرفی بزنه .. وقتی شاکی نمیشه چیزی نمیگه من از کجا بفهمم ناراضیه از وضعیت 

یجوری رفتار می‌کنه انگار همه چی اوکیه

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اونجور ک گفتی دوستت داره،اما حس میکنم جفتتون انگار وعذبید،خوب یخورده بهش نزدیک شو حرف دلتو بهش ب ...

بله درست میگین واقعا طلاق آخرین راهه بعدش شاید حسرت خیلی چیزا رو بخورم .. و من میمونم و ی حال روحی داغون و افسردگی 

آدم اگر ی بار تو زندگیش شکست بخوره هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه ب خلأ احساس می‌کنه . اطرافم دیدم کسای که طلاق گرفتن رابطه بعدی رو خیلی سید یا خیلی سخت شروع کردن و حتی بعضیاشون خوشبخت هم نشدن

بله درست میگین واقعا طلاق آخرین راهه بعدش شاید حسرت خیلی چیزا رو بخورم .. و من میمونم و ی حال روحی د ...

عزیزم تو بیا و از خودت شروع کن،بهش نزدیک شو،بزا احساس راحتی کنه باعات،برای رابطه ات بجنگ...

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
عزیزم تو بیا و از خودت شروع کن،بهش نزدیک شو،بزا احساس راحتی کنه باعات،برای رابطه ات بجنگ...

متاسفانه خیلی مغرورم همیشه با خودم همین تصمیم رو میگیرم ولی حتی مجازی که مجازیه تا اون سراغم رو  نگیره نمیتونم جلو برم ..و مشکل اینجاست که اونم اصلا وابسته نیست از منم مغرورتر 

عزیزم شما فاصله سنی زیادی دارید

شما شور و هیجان رابطه رو توی پیام بازی و حرف های عاشقانه و ... میدونی و دوست داری مثل بقیه دخترها باشی

اما شوهرت یه ازدواج منطقی داشته و میخواد بچه دار بشه و هیجانات هورمونی و دهه ۲۰ رو گذرونده

من‌چند تا احتمال میدم

یکیش اینکه قبلا با یکی رابطه طولانی داشته و همه ی این روزها رو با اون گذرونده و الان حسی نداره برای اینکار

یه سوال بپرسم ، چرا انتخابش کردی و بله گفتی

دوران عقدتون طولانی هست چرا نمیرید زیر یه سقف

عزیزم شما فاصله سنی زیادی داریدشما شور و هیجان رابطه رو توی پیام بازی و حرف های عاشقانه و ... میدونی ...

ببین شما متاسفانه و یا خوشبختانه باید از روی یه مرحله زندگی بپرید

اونم مرحله حرف های عاشقانه و دلبری های رابطه و ... هست

چون طرفتون با شما اختلاف سنی داره و مدلش اینطوریه

من فکر می‌کنم آن شاالله بعد ازدواج زندگی بی حاشیه ای داشته باشی ولی گاها ممکن به خاطر پرش از این مرحله ی زندگی دچار خشم با افسردگی بشی 

چون خشم نسبت به خود میشه افسردگی ، ونسبت به دیگری میشه دعوا و حالا مدیریت این خشم خیلی مهمه

ببین شما متاسفانه و یا خوشبختانه باید از روی یه مرحله زندگی بپریداونم مرحله حرف های عاشقانه و دلبری ...

ببین عزیزم حرف عاشقانه و ...همه چی هست 

ولی خیلی کم به دیدنم میاد ماه یکبار ۴۰ روز یکبار اونم زمانیکه من با دعواهام مجبورش میکنم 

عزیزم شوهرمنم 33سالشه من27سالمه خیلی خست بود مخصوصا توعقد همین موضوع هابود ولی واقعا دوستم داره ودوس ...

ب دیدنت هم نمیومد؟ با وجود اصرارت ؟ برای ارتباط حضوری 

ببین شما متاسفانه و یا خوشبختانه باید از روی یه مرحله زندگی بپریداونم مرحله حرف های عاشقانه و دلبری ...

ببین رک و رو راست رفتار شما ، حتی درخواست طلاق شما ، یه جور واکنش و خشم نسبت به عدم درک طرف مقابلتان هست که شما هم حق داری از این مرحله زندگی نپری

اما یه خب. خوب برات دارم ، قشنگی اون مرحله هم فقط ذهنیت شماست وگرنه واقعیتش همه اش استرس هست که طرف کات کنه ، طرف باهاش قرار میزارم ، کاری باهام نکنه و کلی افکار منفی

دوری هم رابطه شما رو خراب کرده، شاید اگر هفته ای یه بار میدیدم اینطوری نبودی

به نظرم طرفت منطقی و تا حدی حسابگر هست

باهاش میشه زندگی آرومی داشت ولی خوب هم حسابگری و هم خنثی بودنش برای سن شما و حس شما خشم میاره دیگه