2777
2789
عنوان

ریدم‌تو هرچی مرد و شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 44 پست
خب واقعا مردا همینن اونقدری که زنا حساسن و احساسی ان مردا هستن اصلا اهمیت میدن؟ مردا یکی براشون کافی ...

شما کلا حرف خودتو میزنی مردی هم ذاتش خرابه نیست با این خزعبلات کارای منفی مردای اطرافتونو نشورین و حقوق ندین بهشون 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کلا حرف خودتو میزنی مردی هم ذاتش خرابه نیست با این خزعبلات کارای منفی مردای اطرافتونو نشورین و ح ...

من با این خرعبلات نمیخوام گند شوهرمو بشورم اون که اگه سگ منم بشه دیگه به چپمم نمیگیرمش

کلا میگم مردا  این مدلی ان نباید گولشون خورد و زیاد بهشون پر و بال داد 

چیزی که من فهمیدم همه مردا از این غلطکاری ها دارن یکی کمتر یکی بیشتر باید یا ازدواج نکنی یا بیخیال ب ...

دقیقااا منم همینو میگم که هیچکس نمیتونه بیخیال باشه فقط نباید خیلی براشون زحمت بدی خودتو فداکاری کنی که نارو میزنن بهت

بااین ادبت همون بهتر ک ازدواج نکنی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

کاملا ناراحتیت مشخصه و همه متوجه ناراحتیت شدن 

من هم کاملا متوجه هستم و شما رو درک میکنم 

اما در گام اول مشکل جایی هست که مادرها به عنوان تربیت کننده اول و آخر پسرها رو به قول شما نر و فلان و بهمان بار آوردن 

دوم اینکه این طرز حرف زدن و همه رو توو ی نسخه پیچیدن هم جالب نیست 

اینایی ک مخالفت میکنن یا مجردن یا نامزدن یا مردن   

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست