2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار خونه داری خوش میگذره شده پشیمون یا کسل بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 60 پست
شوهرتون راحت پول میده؟

اره خداروشکر اصلا شرطش همین نین بود از اول نرو سرکار من نمیزارم اب تو دلت تکون بخوره همه جوره ساپورت میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
قطعا نه اونوقت تقسیم میکنیم کارا رو

کمتر مردی پیدا میشه قبول کنه 

منکه ندیدم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم ليسانس داره و خانه داره

هميشه از بيكاري ميناله و تو حسرت شغله

ولي تا كار پيش مياد ميكه مه خوب نيست اين راهش دوره اون تايمش بده اين عصره كه بچه و شوهرم خونن و فلان

واقعا كار كردن و نكردن به ويژگي شخصيتي ادما برميگرده

حالا من تو خونه بمونم خسته ميشم

اره خداروشکر اصلا شرطش همین نین بود از اول نرو سرکار من نمیزارم اب تو دلت تکون بخوره همه جوره ساپورت ...

خداروشکر 

حالا بعضی مردا نه تنها نمیزارن زنشون بره سرکار بلکه خرجشم درست حسابی نمیدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

دیدین جدیدا مد شده همش میگن زن مستقل... میتونم بپرسم شوهرتون از لحاظ مالی میرسن؟

به نظرم کسی‌که‌توان مالی داره و‌شوهرش آدم درستیه اشتباهه بیرون‌کار کنه. من خدارو‌شکر‌مشکل مالی نداره همسرم‌اوکیم انصافا تو‌کارای خونه و بچه داری هم خیلی کمکم‌می‌کنه. کار بیرون واقعا فرسوده می‌کنه آدمو من روحیه ام سازگار نیست

۶۰ درصد

اون 40تای ما بقی اذیتت نمیکنه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه داری اگه منظور کار خونه باشه که هم خانم هایی که شاغل هستن هم خانم هایی که شاغل نیستن میکنن

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خواهرم ليسانس داره و خانه دارههميشه از بيكاري ميناله و تو حسرت شغلهولي تا كار پيش مياد ميكه مه خوب ن ...

شما بچه هم داری؟ سخت نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بااینکه همسرم راحت پول میده وکلا کارتاش دست منه.....ولی دوست داشتم شاغل باشم این حسرت برامن موند. ...

چرا نمیری سر کار؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40