2777
2789
عنوان

ریدم‌تو هرچی مرد و شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 44 پست
من هر مردی رو کره زمین دیدم همین بوده حتی خیلی خوبشون کلا دروغ زیاد میگن

🙄

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زن و مرد نداره حتی به بچه خودت هم نباید صد در صد اعتماد کنیهمیشه همه محبتت رو خرج آدمها کن، ام ...

ضربه خوردن از سمت بچه خیلی سخته

تجربه شو داشتم 

اعتماد کامل داشتم بعد اون اتفاق حرفاشو دیگه باور ندارم حواسم بهش جمع 

باز یکی با یه آدم نادرست گرفتار شد کل جمعیت کره زمین رو با خاک یکسان کرد والا به این چیزا بود منم دی ...

شاید از ۱۰ تا زن یکی دو نفر اونجور باشن ولی از ۱۰ تا مرد همشون همینن

تر و خشک رو باهم نسوزون . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شاید از ۱۰ تا زن یکی دو نفر اونجور باشن ولی از ۱۰ تا مرد همشون همینن

آها اشتباه شما همینه که احتمال زیاد تو جامعه نیستی و جامعه اما با پارتنرتع و اونو داری به همه مردان تعمیم میدی وگرنه تعداد زن و مرد خراب و بی خانواده الان دقیقا به یک اندازه هستش و منطقی نیست یه جنس رو بکوبی و اونیکی رو تکریم کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خیلی خوبه که فهمیده هستی تجربه واست شد اول اینکه مهمه خودتو مقصر ندونی و اینکه ناراحت نباش

چه تجربه ای دیگه فایده نداره که من که دختر نیستم دیگه اسم گوهش رفته تو شناسنامم

تاپیکاتو دیدم 

خیلی حس بدی هست 

دعا میکنم برات که دیگه تکرار نکنه کار های زشتشو 

و واقعا خیانت و لاس زدن و هول بودن هیچجوره قابل تشخیص نیست ، فقط شانست بزنه طرف درست باشه 

یا حسین
آها اشتباه شما همینه که احتمال زیاد تو جامعه نیستی و جامعه اما با پارتنرتع و اونو داری به همه مردان ...

خب واقعا مردا همینن اونقدری که زنا حساسن و احساسی ان مردا هستن اصلا اهمیت میدن؟ مردا یکی براشون کافی نیست ذاتشون اینجوره کلا

تاپیکاتو دیدم خیلی حس بدی هست دعا میکنم برات که دیگه تکرار نکنه کار های زشتشو و واقعا خیانت و لاس زد ...

چه شانسی دیگه عزیزم درست بود که این کارو نمیکرد اونم با این همه ادعای عاشقی و شعار