2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 66 پست
خب یخرده منطقی رو آرومتر ازش بخواه با فشار کم آب خودشو بشوره ولی درکل عشقم باید رو خودت کار کنی متول ...

نه نمیخام اینقدر مشکل تو زندگیم دارم بدنم توان بچه دار شدن نداره

نه نمیخام اینقدر مشکل تو زندگیم دارم بدنم توان بچه دار شدن نداره

بلاخره چی سه سال دیگه پنج سال دیگه ده سال دیگه شوهرت چی پس الان در چه حالی چیکار کردی گوش میکنی یا هنوز نشستی فکراتو مرور میکنی و خودتو داغون خب گلم معلومه زندگیت سرد میشه الان باید ناهارو خورده باشی استراحت کرده باشی یه شام خوشمزه آماده کنی لباس خوشگل اعصابت آروم باشه که شوهرت اومد بتونی دو کلمه باهاش حرف بزنی خوش بگذرونی الان انقد تو فکرت با خودت کلنجار رفتی صدای ترک دیوار هم اذیتت میکنه چه برسه به صدای بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره چی سه سال دیگه پنج سال دیگه ده سال دیگه شوهرت چی پس الان در چه حالی چیکار کردی گوش میکنی یا ه ...

نه دارم با دوستم چت میکنم اون مورد اول با حرفای شما خنثی کردم حالا این آب که روی پام شوهرم بوده رو مخم هست البته من پارسال سر همین آب که میپاشه پاهاش نمیشوره دیسک کمر گرفتم از بس شستم ولی نمیدونم چرا درس عبرت نمیشه واسم