من شوهرم ی عادت بدی که داره اینکه میره سرویس آب خیلی باز میکنه بد دمپایی نصف و نیمه خیس میشه پاهاش هم آب نمیکشه همینطوری میاد توخونه بعد ما هم مبل و تخت و میز ناهار خوری نداریم همش از فرش استفاده میکنم بعد من هر چی روش کار کردم درست بشو نبود دیگه بیخال این قضیه شدم تا اینکه امروز رفتم سرویس دمپایی از قبل خیس بود چون خودم پاهام شسته بودم بعدش شوهرم رفته بود بعد دوباره من که خاستم برم حس کردم ی تیکه آشغال چسپیده به پام نگاه کردم دیدم برنج هست با نقطه آشغال که قهوه ایی مایل به سیاه بود حالا من میگم اون مدفوع بوده چون شوهرم شیر زیاد باز کرده پس مدفوع ترشح کرده به دمپایی ،الانم کل خونه نجسه از نظر من ، شما جای من بودید چکار میکردید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما اصلا اطمینان نداری واقعا اون چی بوده و اصلا مشخص نیست که واقعا خونه نجس شده باشه
انقدرم وسواس اصلا خوب نیست ها
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.