2777
2789
همش با خودم فکر می کنم بچه های من به ۸۰ برسم تو رنج ۴۵سالن فکر می کنم گناه دارن کاش زودتر به دنیا می ...

کم اتفاق می افته .الان اکثر دهه ۶۰ مادر دارن .اونم جون حداکثر هفتاد سال 

منم ۳۳ اوردم شیر خشک دادی؟ واقعا جونشو داری؟؟ پسرت شلوغ نیس؟‌ اگه دوسداری ج بده

به نظرم پسره یک دونه ایراد نداره .غصه نمی خوره منم یه دونه داشتم واسه دومی اشتباه محض بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۳ اوردم شیر خشک دادی؟ واقعا جونشو داری؟؟ پسرت شلوغ نیس؟‌ اگه دوسداری ج بده

شیر خودمو دادم عزیزم.دست تنها شغلمم ول کردم البته همسرم خیلی درک میکنه وکمک کرد.پسرم خیلی شیطونه وباهوش یه وقتایی قاطی میکنم اما همش باهاش بازی میکنم.حرف میزنم.کارمیکنم.مثلا لباس جمع میکنیم میریم پارک.جونشو دارم اما تنها چیزی که خیلی اذیتم کرده والان دارم کم کم پیش میرم اضافه وزن بعداززایمانه‌.الان پسرم همکاری میکنه روزا ورزش میکنم وپیاده روی میرم.ولی در کل سخته

بیخیال بابا عمر دست خداست الان از بچه و زندگیت لذت ببر اینهمه دور از جون مادر. زیر ۲۵ سال از دنیا رف ...

اخه  عمر طولانی هم بکنم فایده نداره بچه ها زود بی پناه می شن

شیر خودمو دادم عزیزم.دست تنها شغلمم ول کردم البته همسرم خیلی درک میکنه وکمک کرد.پسرم خیلی شیطونه وبا ...

چه مامان شادی .منم خیلی شاد بودم پوکیدم وقتی باردار شدم .

به نظرم پسره یک دونه ایراد نداره .غصه نمی خوره منم یه دونه داشتم واسه دومی اشتباه محض بود

نه الان پسر من ماشاله اینقدر آگاهه ودلش هم بازی میخواد همش به من میگه مامان آبجی وداداش بیاد.بازی کنم و بهش شیر بدم.روزیکه بچه کوچیک تو‌خونه داشته باشیم پسرم اصلا صدا ازش درنمیاد سرگرم اونه

نه الان پسر من ماشاله اینقدر آگاهه ودلش هم بازی میخواد همش به من میگه مامان آبجی وداداش بیاد.بازی کن ...

منم عاشق بچه ام ولی خوب از اینکه تو سن بالا بچه آوردم پشیمونم به شدت 

خدا نگه داره براتونبچه اولتونو با چند ماه اقدام باردار شدین

مرسی عزیزم.من همسرم واریکوسل داشت جراحی کردیم.دوماه دارو خورد.بعد خودم تنبلی تخمدان داشتم اولین بارقرص خوردم همون اقدام اول باردارشدم

چرا ۲ ساله اقدامم و نمیشه تازگیا فهمیدیم همسرم واریکوسل شدید داره

همون اول کار توی سن بعداز۳۰سه ماه ف صت اقدام داری اگه نشی میرن سراغ آزمایش وچکاب همسر.خیلی آروم پیش رفتی.یه دکتر خوب وپیشرفته برو سریع اقدام کن انشاله مثبت میشی

شیر خودمو دادم عزیزم.دست تنها شغلمم ول کردم البته همسرم خیلی درک میکنه وکمک کرد.پسرم خیلی شیطونه وبا ...

خداروشکر 

منم شیر خودمو دادم و دارم میدم همچنان ۱۶ مااشع 

ببین من ی لحظه فک کردم چون جفتمون ۳۳ سالگی اوردیم هم سن همیم و پسرامون هم سنن واسه همین کنجکاو شدم 😀 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چه خوبید شما منم یه پسر دارم تو ۲۹ آوردم .چرا من همش فکر می کنم خیلی دیر بچه دوم آوردم و بچه ام زود ...

اصلا این انرژی منفی رو نده به خودت.یه خاله دارم خواهرشوهراش همه اکثرا متولد ۵۷تا۶۳ هستن همه ۳تا۴دارن.باورت نمیشه اونیکه متولد۵۷ هستش تیرماه یه دختر آورده بااین شرایط که دختراولش سال اول دانشگاهه.یعنی من اونارو میبینم که چقدرشادن اصلا سن ووزن‌واینا مهم نیست.بچه هاشون تنها نیستن خواهر دارن داداش دارن امیدوار میشم.البته من شوهرم عاشقانه بچه دوست داره وازم خواهش کرده که تامیتونم بیارم😁