2777
2789
شما تو ۳۷ بچه آوردید

بله 

سومی رو 

منم مثل شما فکر میکردم 

الان یه نگاه به دنیا بندازیم دنیا عوض شده 

درصد زیادی از مردم تو همین حدودا بچه میارن و حتی سن بالاتر

پسر آخری عمه م حدود ۴۷ سال با عمه م اختلاف سنی داشت

همیشه و همیشه با هم خوب و خوش و صمیمی بودن 

مثلا بچه بزرگ بیست سال با عمه فاصله داشت 

اما این بچه چیزی دیگه بود براش 

انقد حرف همو می‌فهمیدن اختلاف سنی رو متوجه نمی‌شدیم 

در عوض میبینم مادرانی که سن پایین دارن

و حتی در درس و مشق بچه هم اعصاب ندارن و مدام باهم درگیر هستن 

همون اول کار توی سن بعداز۳۰سه ماه ف صت اقدام داری اگه نشی میرن سراغ آزمایش وچکاب همسر.خیلی آروم پیش ...

همسرم فکر میکرد سالمه نمیرفت ازمایش من خودم میرفتم و مشکلی نداشتم 

اول باید همسرم درمان شه که چند روز دیگه عملشه

خدایا رهایم نکن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سومی رو منم مثل شما فکر میکردم الان یه نگاه به دنیا بندازیم دنیا عوض شده درصد زیادی از مردم تو ه ...

می شه ترکیب بچه ها رو بگید من خیلی افسرده ام احساس می کنم به دخترم ظلم شده و خودم تو این دوران به شدت از مرگ می ترسم

خداروشکر منم شیر خودمو دادم و دارم میدم همچنان ۱۶ مااشع ببین من ی لحظه فک کردم چون جفتمون ۳۳ سالگی ا ...

نه فدات شم من پسرم الان ۲۲ماهشه.از ۲۰ماهگی از شیر گرفتمش.۲۱ماهگی هم ازپستونک گرفتمش.شیر خودمو میخورد ولی دهنموصاف کرد.از ۴ماهگی دندون دراورد که بزرگ شد سینمو گاز میگرفت.وقتی ۱۷ماهش بود سینم آبسه کرد وزخم شد.چه شبایی داشتم😄ولی دیگه گذشت.خدا بچه اتو نگه داره برات

مرسی عزیزم.من همسرم واریکوسل داشت جراحی کردیم.دوماه دارو خورد.بعد خودم تنبلی تخمدان داشتم اولین بارق ...

پس واریکوسل  زود خوب میشه؟ من یکم میترسم خوب نشه چون گرید ۳ هست

برا همسر شما گرید چند بود

خدایا رهایم نکن😔

نه فدات شم من پسرم الان ۲۲ماهشه.از ۲۰ماهگی از شیر گرفتمش.۲۱ماهگی هم ازپستونک گرفتمش.شیر خودمو میخورد ...

درکت میکنم 

خداقوتت بده مامانی مهربون 

انشالله ک ب امید خدا بارداری راحتی در اینده داشته باشی

ممنون گلم خداعزیزانتو برات حفظ کنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

همسرم فکر میکرد سالمه نمیرفت ازمایش من خودم میرفتم و مشکلی نداشتم اول باید همسرم درمان شه که چند روز ...

حالا انشاله باردار شدی دیگه روتینش رو بدون.من اول رفتم دکتر دکتر به همسرم گفت.شما ها بالای ۳۰هستین باید سه ماه اقدام کنید اگه نشد چکاب مرد شروع میشه.از۳۰به بالا چون فرصت طلایی هست واسه خانوم نباید ریسک کنی.هی وایسی تا بشه.منم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد.دوماهم دارو خورد.بعد بااقدام اول حامله شدم

درکت میکنم خداقوتت بده مامانی مهربون انشالله ک ب امید خدا بارداری راحتی در اینده داشته باشیممنون گلم ...

برام دعا کن خدایه دختر سالم هم بهم بده جنسم جورشه واین بازی کثیف رو تموم کنم😄😄😄😄

می شه ترکیب بچه ها رو بگید من خیلی افسرده ام احساس می کنم به دخترم ظلم شده و خودم تو این دوران به شد ...

من بچه هام پسر هستن 

به نظرم یه جلسه مشاوره برو 

هر چند خودم هم چند روزی هست اذیتم 

شکم درد گرفتم از ویروس 

انگار داره طولانی میشه،نگران شدم 

همش میگم اگر بلایی سرم بیاد بچه ها گناه دارن و این افکار منفی

که البته تا حدودی هم به خاطر فصل هست

اما اگر ادامه دار باشه 

حتما میرم مشاوره 

بچه مادر قوی و سرحال میخواد 

برام دعا کن خدایه دختر سالم هم بهم بده جنسم جورشه واین بازی کثیف رو تموم کنم😄😄😄😄

😄 

من حسم گفت دختره میخواسم بنویسم خودت و دخترت در اینده سلامت بیایید خونه گفتم شاید اصلا دختر نخواد 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من بچه هام پسر هستن به نظرم یه جلسه مشاوره برو هر چند خودم هم چند روزی هست اذیتم شکم درد گرفتم از وی ...

پسر خوبه وابستگی اش به مادر کم‌ترا ولی دختر ناز داره نباشی اذیت می شه طفلک 

پس واریکوسل زود خوب میشه؟ من یکم میترسم خوب نشه چون گرید ۳ هستبرا همسر شما گرید چند بود

ماله شوهرم منم گرید ۳بود.دکتر گفت موبایل تو جیب شلوار نزاره.شبا موقع خواب گوشیا به حالت پرواز بزار.آرامش داشته باش.هی بهش نگو عمل کنی خوب بشی نشی،بهش اصلا استرس نده.همش شاد باشین.غذای مقوی بده.اگه میتونه پیاده روی با ورزش ملایم داشته باشه.پاهاش رو هم نندازه موقع نشستن.بعداز نقاهت اقدام کنید روزای اقدامتم روز تخمک گذتریت باشه.ولی حساس نشی بشماریا.به حال خودش بزار بهش فکرکنی بدنت هوشمند میشه نمیشه.از رابطه ات لذت ببر.انشاله باخبر باردی خوشحالمون کنی