2777
2789

سلام بچه ها من یک دختر دادم الان هم به بچه دوم میخوام اقدام کنم چهارماه پیش اقدام کردم حامله شدم بعدش تو شکمم مرد الان این هفته مجددا اقدام میکنم میشه از تجربه ها تون بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خل شدم .نمی شه که .فکر می کنم‌بمیرم همسرم ازدواج کنه من از این فکر ها راحت شم

اره خل شدی 😂بیخیال بابا   کی بدون پدر مادر مرده زندگی جریانشو ادامه میده خدا کنارشونه دوروز گریه میکنن بعدش مشعول زندگیشون میشن

اللن همسر من باباشو تو ۲۴ سالگیش از دست داده چی شده هیچی  روحیش از من بهتره

در ضمت هنوز جوونی  منم ۳۵ ام میخوام بچه دار شم اونم اولیشو روحیتو شاد نگه دار پیر نشی مریص نشی با این فکرا  خودتو عداب نده

خدایا رهایم نکن😔

آره چون دخترم هم خیلی حس تنهایی میکنه و اذیت میشهمگه چی میشه ؟ چرا نخوام؟

نه خیلی هن عالی .دختر خیلی نیاز به خواهر برادر داره ولی من متاسفانه بعد از بارداری موضوع سن خیلی برام پر رنگ شد خل شدم 

نه خیلی هن عالی .دختر خیلی نیاز به خواهر برادر داره ولی من متاسفانه بعد از بارداری موضوع سن خیلی برا ...

چرا مگه چند سالتون هست؟

من درسته دیر کردم برا بچه دوم ولی خوب دخترم نمیخوام تنها باشه