2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۳یه پسر خوشگل آوردم الان ۳۵هستم قصد دارم انشاله بعداز عید اقدام کنم برای دومی

منم ۳۳ اوردم 

شیر خشک دادی؟ واقعا جونشو داری؟؟ پسرت شلوغ نیس؟‌ اگه دوسداری ج بده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من ۳۳یه پسر خوشگل آوردم الان ۳۵هستم قصد دارم انشاله بعداز عید اقدام کنم برای دومی

چه خوبید شما منم یه پسر دارم تو ۲۹ آوردم .چرا من همش فکر می کنم خیلی دیر بچه دوم آوردم و بچه ام زود یتیم می شه .از فکر و خیال دارم داغون می شم به خدا 

خدا نگه داره براتونبچه اولتونو با چند ماه اقدام باردار شدین

می شی ان شا الله .فقط تا سنت بالا نرفته برو دکتر .من اوایل فکر می کردم آدم اولاد نداشته باشه بده .اما الان می بینم اصلن مام نیست 

می شی ان شا الله .فقط تا سنت بالا نرفته برو دکتر .من اوایل فکر می کردم آدم اولاد نداشته باشه بده .ام ...

قراره همسرم سر ماه عمل کنه و ببینیم چی میشه نتیجش

خدایا رهایم نکن😔

چه خوبید شما منم یه پسر دارم تو ۲۹ آوردم .چرا من همش فکر می کنم خیلی دیر بچه دوم آوردم و بچه ام زود ...

بیخیال بابا عمر دست خداست الان از بچه و زندگیت لذت ببر 

اینهمه دور از جون مادر. زیر ۲۵ سال از دنیا رفتن اینهمه هم مادر ک دیگه خودشون دلشون میخواست از دنیا برن 

عمر دست خداست 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵