2777
2789

من نزدیک عروسیمه دوستم ازم پرسید میری کلاس رقص گفتم اره میرم ولی نمیخوام  از این رقصای مصنوعی اموزشی یاد بگیرم یه رقص ساده و شیک میخوام یاد بگیرم

برگشت به یه لحن و دهن کجی گف که اره نیست که تو خیلییی خیلی زیاد رقص بلد نیستی ناراحت نشیاااا ولی رقصت خیلی معمولیهه باید بری ولی دیدی من نرفتم چون خودم بلد بودم. قیافم اینشکلی شد (😐)

دقیقا یادمه دوسال پیش زمان عروسیش تو دانشگاه گف که میخوام برم کلاس رقص ولی مادرشوهرم  میگه که نه نرو از اینحرفا

حالا تو عروسیش هم  آنچنان خوب نرقصید که اونطور تعریف میکرد ازخودش

بنظرتون چشه واقعا؟فقط هم این عادتش بد نیستا کلا اخلاق سمی زیاد داره دوسداره توهرکاری دخالت کنه اگه چیزی نگم میگه تو با سیاستی حرفات و بمن نمیزنی یمدت ازش فاصله گرفتم دوباره اومد پیام و زنگ زد فکر کردم درست شده دیدم نه بابا هنوزم همونه😐😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم برو کلاس رقص

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
بلاخره داری عروس میشی خداروشکر،ازدست اون استرس های شب وروزت راحت شدی،خوشبخت بشی گلم

ممنون عزیزم 😍یادت مونده🥲

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

با اجازه استارتر برا تاپیک یکی مونده ب آخرم گزارش میزنیدعکسم مونده شناسایی میشمخدا خیرتون بده

عزیزم گزارش زدم

بنظرم بینیت هیچ ایرادی نداره خودت خوشگلی قشنگ به فرم صورتت اومده🥰

منم ی دوست دارم اینجوریه

تنها راهش اینه ازشون دوری کنیم حداقل بخاطر ارامش خودمون

اینی که گفتم فقط یک صدم عقده ای بازیاش بود که درکنار حرفای دیگه ش چیزی نیست

یه اهنگ از معین انتخاب کردم بنظر شما دیگه چه اهنگی قشنگه🙃

نمیدونم اهنگ زیاده سرچ کنی حضور ذهن ندارم

اما من خودم یسال مونده تا عروسیم فعلا نامزدم

رقصم خوبه اما کلاس رقص میرم  هر روزم با نامزدم میرقصیم دوست داره🤣

دو سه ماه مونده به عروسیم با نامزدم میریم کلاس رقص تانگو 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.