2777
2789
عنوان

بیاید سرگرمی تکراری خدا با بعضی بنده هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 92 پست
اصلا چنین چیزی نیست این خود شخص هست دنبال هوا هوس خودش میره با یکی دیگه خدا گفته با نامحرم ارتباط ند ...

من کاری با هوا و هوس ندارم

بعد انتظار داری مردم بصورت شانسی برن عاشق هم بشن ازدواج کنن..خب هر نامحرم و محرمی باید همدیگر ببینن که عاشق بشن و ازدواج کنن.. طبق دین شما چنین عشق ها نه تنها گناه نیست ثوابم داره..طرف وقتی عاشق میشه طرف برای ازدواج میخواد 

پس مشکلش کجاست 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه انتظار داری بنده ها بصورت شانسی عاشق هم بشن خب باید همدیگه ببینن که عاشق بشن بعدش کسی که عاشق م ...

طبق دین ما عشق به نامحرم حرامه 

کدوم مقدس؟

به هر کی میرسین نگاه میکنین و دل میبندین

بعد میگین خدا مهرشو تو دلم گذاشت

غافل از اینکه بین دوتا نامحرم شیطانه که خدایی میکنه!

اللّهم عجّل لولیک الفرج

منم یه مدته اعتقامو از دست دادم اینکه میگن همه چی دست خداست ،اینکه میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته رو یکی باید برام تفسیر کنه 

اونجا که یه دختر معصوم رو می دزدن و گروهی بهش تجاوز می کنن خدا کجاست 

اونجا که مادر یه بچه التماس خدا می کنه تا بچه شو شفا بده ولی بچه به جای شفا می‌ره سینه یا قبرستون خدا کجاست

خدا رو خیلی دوست دارما ولی 😔😔

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بهتره هوس بازی بنده ها رو گردن خدا نندازیم.این عشقها حاصل کنترل نکردن نگاه و تخیلات خود ما آدمهاست.د ...

در کل خدایی وجود نداره من فقط دارم مشکلات خیالات مردم رو میگم..چرا هر خوبی و موفقیت هست  کمک خداست ولی هر مشکلی و ناراحتی هست تقصیر خدا نیست ؟

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

طبق دین ما عشق به نامحرم حرامه کدوم مقدس؟به هر کی میرسین نگاه میکنین و دل میبندینبعد میگین خدا مهرشو ...

پس طبق دین شما باید طرف را ندیده و نشناخته عاشق بشی و ازدواج کنی مثل قدیم تا روز ازدواج همسرت نبینی..

تحصیل دخترها هم حرامه چون میرن دانشگاه نامحرم و محرم اونجاست.. کار کردن زن هم حرامه چون نامحرم و محرم کنار همدیگه ان.. ارتباط با فامیل و اقوام هم حرامه چون نامحرم و محرم هستن 

دین شما برای آدما مریضه 

در قلبمونو باز گذاشتیم هر کس و ناکسیو راه میدیم توش

به حرف خدام عمل نمی‌کنیم هر نری دیدیم سیر نگاش میکنیم 

بعدم که یه وابستگی عاطفی واسمون اتفاق افتاد و طبق تصوراتمون پیش نرفت میندازیم تقصیر خدا ؟ 

عاشق خوابم 🦥💜

پس از خدا گله نکندین خدا کاملآ واضح و مشخص بیان کرده برای هر مسأله ای

خدا شما می‌تونه یک سنگ خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه؟

اگر آره که دیگه قادر مطلق نیست 

اگر نه که خالق مطلق نیست 

بعد هنوز یک عده اعتقاد دارنخدا بخشنده و مهربان خدا بنده هاشو دوست دارهخدا صلاح همه را میخواد کار خدا ...

کلا به نظر من عشق و عاشقی و اینا همش اثرات هورمونه ولی به نظر من خدا اصلا هم بخشنده و مهربان نیست چون اگر بود به خاطر یک سیب ادم و هوا انقدر هرروز ما رو تو این خراب شده اذیت نمیکرد

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

در قلبمونو باز گذاشتیم هر کس و ناکسیو راه میدیم توشبه حرف خدام عمل نمی‌کنیم هر نری دیدیم سیر نگاش می ...

خیلی ها هستن از بچگی تو دنیا سادگی بچگی عاشق شدن تا ۳۰ سالگی فقط پای اون طرف ماندن این عشق ها دروغه؟

بازم خدا نذاشت بهم برسن