2777
2789
ای جانم خداروشکر میکنم که کم کمقلق هم دستتوناومده و کنارهم دارید ارامش وعشق بیشتررا تجربه میکنید، ان ...

ممنونم از صحبتای گران بهات ک باید سرلوحه زندگی هرخانمی باشه توزندگیش ایشالامنم بتونم بادوری ازش برای همیشه ب ارامش ابری برسم ازوقتی قهریم کلاحملاات عصبی سراغم نمیاد وافسردگیم رفته کلا

عزیزم ازخدابرات قرزندانی سالم صالح خاستارم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ممنونم از صحبتای گران بهات ک باید سرلوحه زندگی هرخانمی باشه توزندگیش ایشالامنم بتونم بادوری ازش برای ...

قربونت برم من راضیم ب رضای خدا ، خوشحالم ک باکاربرهای خانمو صبور و عاقلی مثل شما هم صحبت میشم .انشاالله برای خودت عزیزم...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر می‌کنی همیشه با این کیفیت شوهرت می‌ ...

عزیزم اینا باهم خوبن ومشکلی ندارن شما چرا دارین بدبینش میکنین؟!!اگر شوهری تمام نیازای خانمشو رفع کنه وکم نزاره ازاون ور کمک مادرش کنه اشکالش چیه؟؟

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
قربونت برم من راضیم ب رضای خدا ، خوشحالم ک باکاربرهای خانمو صبور و عاقلی مثل شما هم صحبت میشم .انشاا ...

ممنونم عزیزدلم منم صبوریمو مدیون خدای خوبم و قران خوندنام هستم واین راه مقدسو مستقیم رو تلنگری ازجانب شوهرم ازطرف خدابهم واردشدوگرنه من یاغی سرکش کچا دین ایمان ونزدیک شدن ب خداوندکجا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

همه رو بخونن بعد دستت و خسته کن شعر بنویس .زندگیش در اختیار خواهر شوهر مادرشوهرشه... شوهرم کارت بانک ...

بله داره لطف می کنه، ولی اشکال لطف کردن چیه؟!!!!!

از لطف خدا همسرش هم دستش به دهنش میرسه، خواهرشوهرو نمیگم، ولی اینکه به مادرش برسه کجاش انقد بدِ؟!!

مشکل بعضی از آدما اینه که انقد گنجشک روزی هستن و دنیاشون کوچیکه که لطف کردن تو مخیله شون نمی گنجه.

ممنونم عزیزدلم منم صبوریمو مدیون خدای خوبم و قران خوندنام هستم واین راه مقدسو مستقیم رو تلنگری ازجان ...

بهترین مسیر وهدف را انتخاب کردی و لایق ارامش و خوشبختی و عاقبت بخیری هستی❤️💙🖤🤍💚♥️💛🤎🧡💜

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بهترین مسیر وهدف را انتخاب کردی و لایق ارامش و خوشبختی و عاقبت بخیری هستی❤️💙🖤🤍💚♥️💛🤎🧡💜

ممنونم دوست عزیز و گرانبها امیدوارم عاقبت بخیروخشبخترین باشی تاروزموعود

بدجنس نیستن ببین خواستگارم گفته همه چی جداست من ناراحتت نمیکنم اذیتت نمیکنم ....نمی‌ذارم کسی اذیتت ک ...

ماهم همه چیزمون جداست ولی این فقط ظاهر قضیه اس .وای به روزی که مهمون دعوت کنیم تایکماه جنگ روانی داریم.تایکماه میگن باید خونه روخالی کنید ماارامش نداریم 

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

عزیزم شوهرت انگارضعیفه توی تاپیکات دیدم؟تاحالاسینال اف زده شوهرت؟

بله داره لطف می کنه، ولی اشکال لطف کردن چیه؟!!!!!از لطف خدا همسرش هم دستش به دهنش میرسه، خواهرشوهرو ...

شما حتی به خودت زحمت نمیدی اگه میخوای حرف بزنی تمام تاپیک ها رو بخونی! اینا لطف نیست کلی تروما پشتشه که همسر بشه اولویت چندم تو به همه اطرافیان برسی چه بچگی داشته چطور باهاش رفتار شده الان چطور نشون میده...بعد هم پیری و .. برای خانواده خودت باشه البته شما همه رو نخوندی مشخصه چون من با خود ایشون صحبت کردم و خودشون جواب دادن .شما انشالا فیل یا نهنگ روزی باشی به همه سرویس بدی و همه هم متوقع باشن