2777
2789
چرا راضی شدی بری چند سالته

خونه بزرگ

جای خوب 

و دارن بازسازی میکنن نو نوارمیشه

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
نمیتونم برم مستاجریمگر اینکه این پسر خوب و رد کنم به خاطر خونه

همه چی به کنار چطور میتونی مهم ترین تصمیم زندگیتو اینجا بگیری اصلا میدونی اخلاق این کاربرا و خانواده شوهرشون چطوریه من خودم ۵ سال جدا بودم به خواست و اصرار خودم اومدم که هم اجاره ندم هم تو بچه داری بهم کمک کنن خیلی ام راضی ام  باید خودت خانواده طرف و اخلاق خودتو بسنجی بعد تصمیم بگیری 

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بستگی به فرهنگ خانواده ها هم داره برادرشوهرم تو آپارتمان خودش یه واحد داده به پسرش.اما مثل همس ...

دقیقا منم با خواهر شوهرم تو یک ساختمونیم روابطمون مثل دو تا همسایست اینطوری نیست که همش خونه هم باشیم یا بپرسن کجا بودی و فلان 

الان عزیزم چیکار کنم الآن که فکر کردم دیدم واقعا اونا من خر فرض کردن و میگن داداش خودمون هست حق داری ...

ببین عزیزم،شما راه زیادی در پیش داری.حرفم بزنی میشی بده.فقط باید گاماس گاماس پیش بری. حتما با مشاوره خبره مشورت کنی.اگه حضوری نتونستی،آنلاین وقت مشاوره بگیر ک شوهرت هم متوجه نشه و اینکه فراموش نکن خرج خودتو و بچتو زیادتر کن.ذره ای دلت واسه شوهرت تو مسائل مالی نباید بسوزه.حتماااا پس انداز مخفی واسه خودت داشته باش.

خدایی ناکرده،دیدم مردها کم بیارن، از شکم و زن و بچه هم میزنن تا بقیه رو راضی نگه دارن.چون زن و بچه تو الویت نبودن از اول.

اونای ک تو ی ساختمون هستن با خانواده شوهر جواب بدن لطفا..

خانوما آب برق و گازتون یکیه اگه اره گی پرداخت میکنه؟

شوهرتون ب خانواده ش کمک مالی میکنه پشتشون شماست یا اونا چند بار در روز میره پیششون؟

هر بار ک مهمون بیاد خونه مادرش شوهرتون در جا میره پیش مهمونا؟ ب مادرشوهرتون و خواهراش احترام زیاد میزاره شوهرتون

اخلاقی چی؟؟ک فضپلی نکنن و احترامم حفظ شه

اون دیگه بستگی به اخلاق اون آدما داره 

در کل زیاد صمیمیت خوب نیست 

من الان فاصله گرفتم ارامش گرفتم

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
همه چی به کنار چطور میتونی مهم ترین تصمیم زندگیتو اینجا بگیری اصلا میدونی اخلاق این کاربرا و خانواده ...

منم قراره برم

و بنظرم مشکلی پیش نیاد اما چطوری اون احترامه و حد رو تونستی پا برجا نگه داری؟

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
درک می کنم ولی از همون اول رابطه تون بر حسب احترام و سنگینی باشه باهات راحت نشن همش تعارف کن

همش تعارف کن ک گفتی مثل چیا

ما تو یه ساختمونیم 

یعنی از زندگی سیر شدم تا پاتو از در میزاری بیرون میپرسن کجا؟تا یه چیزی میخری میپرسن چند؟تا برمیگردی میگن کجا بودی ؟خلاصههه تا الان هزار بار خواستم خودکشی کنم دیونم کردن 

دخترایی که میخوان با خانواده شوهر زندگی کنن ازتون خواهش میکنم بیشتر فکر کنین 

به پشیمونیش نمیرزه