2777
2789

خانواده شوهر و از دورم نمیشه تحمل کرد چه برسه تو یه ساختمون بعد مستاجر که باشید مرد تلاش می‌کنه ولی وقتی برید پیش خانواده شوهر خیالش راحت میشه سقف بالاسرشه معمولا هم خانواده شوهر ها اذیت کن هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چطور بود

ببین مدام زیر ذره بینی هرکسی بیاد هرکسی بره.اینا در جریان بودن هرچی می‌خریدی اختیار بچه هامو نداشتم تا سرشون داد میزدم مامان جون و آقاجون و عمه و بچه ها هر کدوم از ی وری میومدن .اگر بحثی با شوهرم بود کل ساختمون میفهمیدن به همدیگه میگفتن مثلاً از خونه فلانی صدای بحث و دعوا میومد .برا هرچیزی نظر میدادن .مادر شوهرم مدام سر تراس بود.مهمون میومد خونمون میومد می‌نشست پیششون تا برن .کلا اختیار نداشتم 

اینا همشون برگردن عقب باز میرن تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی میکنن فقط اینجا میگن که درس عبرت بشه واسه بقیه. انگار همه پسرا بابای پولدار دارن که واسشون بخرن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
طلا اینا ام میخره عزیزم قسط ام داریم زیاد ولی اونارو حمایت می‌کنه الان میگی من چی به شوهرم بگم چیکار ...

عزیزم

شده جر بدی خودت

مو بکنی 

نمیدونم هر کاری میتونی بکن

بابای من همین کارارو کرد

به خاندان خودش کمک کرد

همه خونه دار شدن .ویلایی و پول فراوون

بابام ک ه مرد ما نون نداشتیم بخوریم

بعد سه ماه فهمیددیم چیزی به اسم مستمری بیمه هست 

شکر خدا مامانم به زور بیمه اش کرده بود برای دکتر و...ولی نمیدونست مستمری و حقوق بهش میدن 

بعدها ه م به خاطر نبود پول کل آرزوهامون رو چال کردیم و فقط افتادیم دنبال کار 

الان مادرم هنوزززززززززززززززززز مستاجره 

اونم با 75 سال سن 

فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐

تنها نیستی دلاور منم هستم تازه من با مادرشوهرم زندگی میکنم خونه خودم تکمیل نشده بی زحمت جام پس بده🤣🤣

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
تنها نیستی دلاور منم هستم تازه من با مادرشوهرم زندگی میکنم خونه خودم تکمیل نشده بی زحمت جام پس بده🤣 ...

چند وقته؟ نمیشد صبر کنین خونه تون آماده بشه بعد عروسی کنین؟

خدا چقد شماهارو صبور خلق کرده🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

عزیزمشده جر بدی خودتمو بکنی نمیدونم هر کاری میتونی بکنبابای من همین کارارو کردبه خاندان خودش کمک کرد ...

حق بابابزرگ منم همین بود منتها می‌کرد تو شکم مهمون الان مادربزرگم خرجی نداره 

چند وقته؟ نمیشد صبر کنین خونه تون آماده بشه بعد عروسی کنین؟خدا چقد شماهارو صبور خلق کرده🥲

ممنونم که گفتی صبورین،ما متاسفانه بخاطر یه سری مسایل نشد تو عقد بمونیم یه مقدارم پول دستمون بود گفتیم خرج تعمیر خونه کنیم تا بدیم رهن یا اجاره برا همین تصمیم گرفتیم ۶ ماه با مادر شوهر زندگی کنیم که ۶ ماه شد ۴ سال😪

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

خیلی سخته منم تو یه ساختمونم ولی با اینکه مادرشوهرم خوبه بازم سخته تو بعضی چیزا دخالت میکنن و به هرحال میفهمن کی اومد خونت تو چیکار کردی و فلان ولی برا پسرم خوبه ک میره خونه مادربزرگش و خودمم جایی بخوام برم راحت میذارمش پیش اونا و اینکه اجاره نمیدیم بازم شکرخدا ولی خب بعضیا مادرشوهراشون خیلی اهل دخالت هستن و اذیت میکنن اما من مادرشوهرم اینجوری نیس ولی در کل خیلی راضی نیستم دوس داشتم مستقل باشم البته ما راهمون یکیه راه جدا نیستش اگه راه جدا هسی خیلی بهتره

ممنونم که گفتی صبورین،ما متاسفانه بخاطر یه سری مسایل نشد تو عقد بمونیم یه مقدارم پول دستمون بود گفتی ...

انشالله هرچی زودتر ازون خونه بیای بیرون واقعا سخته

من مجردم ۲۸سالمه حس میکنم دیگه تحمل پدرمادر خودمو ندارم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘