2777
2789
چجوری ترک کردی به ماهم بگو ما تازه اومدیم کمد کابینت همه چیم وصل کردیم خرج کردیم شوهرم میگه این همه ...

هعی خواهر من شوهرم خوبه ولی مادرش وای وای نگم برات، انقد فش خوردم تا تونستم ازونجا نجات پیدا کنم😂

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزمه ببخشید میپرسم هر ماشین سنگین تقریبا ماهی ۲۰۰ سود خالص خالص میده بهتون؟همسرم میگه بازنشست شد ب ...

عزیزم من که دقیق نمی‌دونم چی به چی هست خوب می‌دونم حتی سود بیشتر ام میده بستگی داره راننده داشته باشی یا خودت کار کنی همه جوری هست ولی درآمد اش خوبه 

ادم تو خونه 30 متری مستاجر باشه ولی تو ساختمون مادرشوهر نره 

99 درصد پشیمونن 

به مرور اختلاف می یفته 

سردی بین زن و شوهر 

و از بدترین تصمیم های زندگی هر فرده که بره تو ساختمون مادرشوهر

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

والا یه زن تقریبا50ساله در حالی که8شب داشت دنبال خونه میگشت به من گفت ناز پدرشوهرمادرشوهرت رو تحمل ک ...

غلط کردن 

اونا باید ناز منو بکشن 

من حتی ناز پدر مادر خودمم نمیکشم 

اومد خواستگاری از من پرسید میاد تویک ساختمون گفتم اره منتها چند دفعه ابجی های رنگارنگ و مادر شوهر بل ...

دقیقا مث منی منم هر وقت اونجا بودم احساس مزاحمت بهم دست میداد چون بهم محل نمیداد رو نمیداد، با ازدواج من راضی نبود نمیدونم دلیلشو هنوز تا اخر باهام لج افتاد

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

نمیتونم برم مستاجریمگر اینکه این پسر خوب و رد کنم به خاطر خونه

بايد بتوني حد و حدود رو با همسرت تعيين كني يك كمي سخت هست خوب اگه خانواده اش قبولكنن واحدشون بدن رهن اون پول بدن شما جاي ديگه رهن كنيد بهتر هست اينجوري احترام ها حفظ ميشه

دقیقا کار درستو میکنی، ب حرف اون کاربر گوش نده ک در گوشت داره میخونه ، تو خونت تفرقه ننداز ، خدا شما ...

چی بگم عزیزم هر کسی یه چیزی میگه آدم گیج میشه می‌ره تو فکر 

عزیزم عقلتو ب اون کاربر نده ، الان برکتی هم ک هست تو زندگیت بخاطر همین اخلاق شوهرته . شیطون ننداز تو ...

درسته عزیزم درست میگی 

ولی هر کسی یه چیزی میگه آدم گیج میشه 

درامدش اونقدری نیست که هم کرایه بده هم پولی بمونه براش وقتی باباش خونه خالی داره آخه من چرا پول به ک ...

درآمدش کمه 

شما باید اول به فکر شغل و درآمدش باشید اگر کرایه نمیتونه بده یعنی شغلش خوب نیست دنبال یه کار بهتر باشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من‌نمیتونم‌ کم‌ بخورم همم‌ بستگی به اخلاق داره دیگه

ببین مادرشوهر من خیییلییی خانومه. خیلی و اصلا کاریبه ماها نداره ولی جاری کوچیکم که پیششخ رو هر از گاهی ی درشت بارش میکنه. آخرش نزدیک بودن تبعات خودشو داره.

البته از اون ور هم خیلی براش زحمت میکشه. رسما داره بچشو بزرگ میکنه