2777
2789

پنج سال منتظرم نمیشه که نمیشه هزاران بار با خودم تصور کردم جواب ازمایشم مثبت بشه بعدش چجوری همسرمو سوپرایز کنم ....ولی اون روز انگار قرار نیست هیچوقت برسه خیلی دست نیافتنی شده برام 

اگه در کمال ناباوری باردار شدید بگید یکم دل گرم بشم برام صلوات بفرستید لطفا😔

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

امروز یکی تاپیک زد بعد پنج سال و بعد چندتا انتقال و آی وی اف ناموفق،  طبیعی باردار شده بود

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

م‌شکلت چیه؟

از همسرم گلم تعداد اسپرمش بسیار کم 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

میشی مطمئن باش 

از ته دل از خدا بخواه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
امیدوارم دامنت سبز شه عزیزم

ممنونم گلم ایشالله خدا هیچکیو با بچش امتحان نکنه

انشالله که باردار میشی زن داداش من بعد۶سال باردار شد خیلی ام مشکل داشت 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

خیلیا بعد از هشت سال ده سال بیس سال بچه دار شدن و خیلیا هم هرگز بچه دار نشدن 

بنظرم به خودت فشار نیار برو باشگاه شنا کن اگر دلت بچه از پرورشگاه بیار اگر خدا صلاح بدونه بهت بچه میدع