2777
2789
عنوان

به نظرتون باقطار برم یا اتوبوس

103 بازدید | 9 پست

میخوام برم پیش خانوادم که ۱ساعت باشهرمون فاصله هست بلیط قطار نوشته تکمیل ظرفیت ولی احتمال اینکه چندتا جای خالی باشه هم هست باید فردا ۷صبح حضوری برم البته بادخترم .از یه طرفم میگم مستقیما برم ترمینال با اتوبوس برم به یاد گذشته ها که الان ۱۲سالی مبشه با اتوبوس نرفتم .ریسک کنم برم راه اهن یا برم ترمینال .چون خیلی وقته سوار اتوبوس نشدم میترسم توجاده تصادف کنیم و اینا .استرس دارم 

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه ساعته با همون اتوبوس برو 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

چقدر نزدیکه ۱ ساعت..

من بخوام برم خونه فامیلام تو ترافیک بمونم یک ساعت بیشتر طول میکشه تا برسم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چقدر نزدیکه ۱ ساعت..من بخوام برم خونه فامیلام تو ترافیک بمونم یک ساعت بیشتر طول میکشه تا برسم

من فقط مسافت دوشهر رو‌گفتم تا ازخونه دربیاییم بریم ترمینال یکم طول میکشه ،شهر مامانم ایناهم که برسم تا سوار ماشینی تاکسی بشیم بریم خونمون باز طول می کشه 😏

خب اگه قطار تهران به قم رو میگی الکی میزنه تکمیل ظرفیت وقتی ب ی اونجا همیشه جا هست

با اتوبوس هم بری خیلی خوبه زودتر میرسی بلیطش ۱۵۰ تومنه 

اگر بری اول اتوبان اونجا اتوبوسا میان و سوار میشی زودتر میرسی

اگر خونت به ترمینال نزدیکه از اونجا هم خب خوبه

خب اگه قطار تهران به قم رو میگی الکی میزنه تکمیل ظرفیت وقتی ب ی اونجا همیشه جا هستبا اتوبوس هم بری خ ...

این همه شهر چرا فکرکردی منظورم قم هست😁😁😁

من فقط مسافت دوشهر رو‌گفتم تا ازخونه دربیاییم بریم ترمینال یکم طول میکشه ،شهر مامانم ایناهم که برسم ...

اهان

ولی بازم خوبه که نزدیکی.حالا بگو دوساعت. نزدیکی خوبه خوو

خدا حفظشون کنه برات

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔