2777
2789
عنوان

بارداری برام مثل یه رویا شده دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 74 پست
همسرم نمیخواد ای وی اف کنه میگه اگه خدا بخواد خودش میده بزور نمیشه من همسرم قبلا اسپرمش صفر بود با ا ...

اگر صبرت زیاده یه کار بگم انجام میدی؟

با این کاری که میگم 2تا از دوستام یکی3سال ویکی8سال بود که باردار نمیشدن.با راهی که میگم به5ماه نرسیده هر دو باردار شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر صبرت زیاده یه کار بگم انجام میدی؟با این کاری که میگم 2تا از دوستام یکی3سال ویکی8سال بود که باردا ...

چه کاری

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

هربار 1ساعت قبل از رابطه همسرتون باید شیر خرما بخورن فقط همین.نگین یه روز خورد یه رو ز نخورد نه بای ...

دلیلش چیه عزیزم

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

پیامت یه لبخند نشوند رو لبم مرسی از انرژی خوبت حتما بهت خبر میدم 😍 ایشالله که بشه

سلام عزیزم 

ای وی اف کنید وقتتون تلف نکنید

ما هم همین مشکل رو داشتیم شوهرم ضعیف بود رفتیم ای وی اف الانم اخرای بارداریم هست خدا رو شکر

هربار 1ساعت قبل از رابطه همسرتون باید شیر خرما بخورن فقط همین.نگین یه روز خورد یه رو ز نخورد نه بای ...

اسپرم مدت زیادی طول میکشه تا تولید بشه 

با یک ساعت قبل رابطه تاثیری روی تولید اسپرم نداره

شاید در کل تاثیراتی باشه نه واسه هر کسی

شوهر من کلا رنج ازمایشگاه 50 بود یازده میلیون اسپرم، از این یازده میلیون هم یازده درصد تحرک داشتگرید ...

از اسپرم فقط مورفولوژی اگر پایین باشه و دی آف ای بالا باشه درمانش خیلی سخته 

تعداد و تحرک راحت می‌ره بالا

من خیلی دوس داشتم قبل اینکه سنم بالا بره بچه دار بشم

چند سالته مگه؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

چند سالته مگه؟

۲۲سالم

۲۲سالم

شرمنده عزیزم بعد چند وقت الان وارد سایت شدم و پیامتو دیدم ، یک سال از من کوچیکتری ، فقط خواستم بگم هنوز کلیییییی جووونی و تا ۳۰ سالگی هیچ نگران نباش  برات دعا میکنم خدا انشالله چندتا قد و نیم قد بهت بده که فرصت نداشته باشی 😍😍😍

از حضرت عباس بخوا  اگه شرایطشو داری یه سفر برو و اونجا ازش بچه بخوا  محال ممکنه دست رد به سینه کسی بزنه 💗💗💗

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

شرمنده عزیزم بعد چند وقت الان وارد سایت شدم و پیامتو دیدم ، یک سال از من کوچیکتری ، فقط خواستم بگم ه ...

ممنون بابت دعا قشنگت عزیزم ،شرایط رفتن ندارم ولی همینجاهم صدامو میشنون ایشالله من و همه چشم انتظارا دامن مون سبز بشه💚🍀