2777
2789

پسر بچه موتوری از پشت زده به ماشین همسرم که درحال حرکت بوده داشته از خیابان اصلی  میپیچیده تو کوچه ..اینم با سرعت اومده  خورده به سپر  ماشین پرت شده 

پشت سرش خورده به آسفالت خون اومده 

شکسته 

بیمارستان هست بخیه زدن ..

دارم دیوونه میشم 

مقصر اون پسر بچه هست ..  دلم براش میسوزه انشالله تا فردا حالش خوب بشه مرخص بشه ..شماهم یه صلوات براش بفرستین ممنون میشم 🙏🏼 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خانوادش کجان؟

اومدن ..پیشش..عموش اومد ..تو اون حال بد دعواش میکرد ..

عموش متور داده بود دستش

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدن ..پیشش..عموش اومد ..تو اون حال بد دعواش میکرد ..عموش متور داده بود دستش

از شدت استرس دعواش کردن

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
اومدن ..پیشش..عموش اومد ..تو اون حال بد دعواش میکرد ..عموش متور داده بود دستش

عاخی عموشم خب ترسیده خدای نکرده اتفاق بدتری میوفتاد مگه داداشش ولش میکرد میگفت تو موتور دادی دسته بچم

باربی_سایت🎀

از شدت استرس دعواش کردن

آره همسر منم باهاش بحث کرد 

عاخی عموشم خب ترسیده خدای نکرده اتفاق بدتری میوفتاد مگه داداشش ولش میکرد میگفت تو موتور دادی دسته بچ ...

آره والا خدا رحم کنه 

همسرت هزینه بیمارستانو تقبل میکنه یا خودشون؟

اورژانس اومد بردش هزینه با خود بیمارستان و بیمه هست 

بازم خوبه شکر خداشما که نباید دیه و اینا بدید؟؟؟

نه فعلا که مقصر اونه ..گزارش زد شده مقصر بوده 

نه فعلا که مقصر اونه ..گزارش زد شده مقصر بوده

بااحترامه کامل اگه شرایط مالیتون اوکیه و ماشینتون خسارتش خیلی زیاد نیست از پیگیری کردنش بگذرید جوونه گناه داره

بازم خودتون بهتر شرایطتون رو میدونید من درهمین حد میتونستم نظر بدم امیدوارم جسارت نکرده باشم🎀

باربی_سایت🎀

بااحترامه کامل اگه شرایط مالیتون اوکیه و ماشینتون خسارتش خیلی زیاد نیست از پیگیری کردنش بگذرید جوونه ...

نه بابا .اصلا مهم نیس فقط جون مردم سالم بشه از نظر مالی فدای سرش