2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع دکور بله برون بگیرم

1093 بازدید | 81 پست

حتی نمیزارع آهنگ بزاریم نمیزارع دکور بزنم خودم شاغلم پولش خودم میدم ولی هی میگه رسم نیست منم خجالت میکشم اینجوری جلو خانواده اونا چون من دیدم چقدر لاکچری مراسم میگیرن چیکار کنم بچه ها بابام هی میگه نامحرمی تو نباید کنارش بشینی گل آرایی کنی مردم مسخره میکنن خیلی گریه میکنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

الکی بگو نامزدم اینطوری میخواد اونا رسم دارن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی‌میشه‌گفت

بگو مامانت باهاش صحبت کنه بگه بعدها سرکوفت میشه برا دخترمون

درسته نامحرمید ولی خب میخوایید محرم بشید دگ

ادم‌تو تاکسیم‌کنار نامحرم میشینه دگ‌چیکار میشه کرد

انجام میدن و خودمم بله برونم رو توی باغ گرفتیمچرا مسخره بکنن؟!

خوشبخالت من ک خانوادم فقط دارن اذیت میکنن انگار مراسم ختم میخواد بگیره برام فقط مردا رو دعوت کرده اونم پیر خسته شدم 

چی‌میشه‌گفتبگو مامانت باهاش صحبت کنه بگه بعدها سرکوفت میشه برا دخترموندرسته نامحرمید ولی خب میخوایید ...

گفته قبول نداره

خوشبخالت من ک خانوادم فقط دارن اذیت میکنن انگار مراسم ختم میخواد بگیره برام فقط مردا رو دعوت کرده او ...

به خانواده ات بگو یا کلا نگیریم و فقط خانواده داماد بیان یا اینکه اگر میگیریم مناسب بگیریم مراسم رو

من باشم ب نامزدم میگم‌ ما رسم نداریم چون نامزدی صرفا بخاطر شناخت بیشتره و خانوادم میگن فقط دوتا خانواده ها بیان و دختر نشون کنن تا بیشتر و بهتر اشنا بشن

بعدش واسه عقد و عروسی هررجوری ک خودت باب میلته انجام بده و از کسی نظر نپرس چون خودت صاحب اختیاری

الان کلی هزینه میکنی اما با اخلاقای پدرت کار خراب میشه و فقط حرصش میمونه برات

بازم خود دانی… 

من باشم ب نامزدم میگم‌ ما رسم نداریم چون نامزدی صرفا بخاطر شناخت بیشتره و خانوادم میگن فقط دوتا خانو ...

آره اینم درسته مردا وقتی با ی چی مخالفن دهن ادمو صاف میکنن از دماغ ادم‌میارن بیرون

من باشم ب نامزدم میگم‌ ما رسم نداریم چون نامزدی صرفا بخاطر شناخت بیشتره و خانوادم میگن فقط دوتا خانو ...

عزیزم حتی میگه بهش میگم عروسی نگیره بری زیارت خسته شدم دلم میخواد مثل دخترای دیک منم دکور بزنم عکس بگیرم خدایا 

ببین اینا ۲۰ نفرن تقریبا نمیتونم بگم نیان ک