2777
2789
عنوان

بارداری برام مثل یه رویا شده دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 74 پست

باید بیخیال شی و واقعا هیچ استرسی بابتش نداشته باشی تا بشه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من قرار بود برم ای وی اف

دکترا گفته بودن امکان نداره طبیعی باردار شی، ولی خب شدم

دکترم گفت معجزه شده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشی مطمئن باش از ته دل از خدا بخواه

همین الان اینقدر دعا کردم که نگو ولی دیگه از دعا کردنم خسته شدم کاش یه ذره امید بهم میداد خدا

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

خالمو همه دکترا جواب کرده بودن و اونم دیگه پی مشکلشو نگرفت بعد ۱۰ سال یهو باردار شد و بعد اینکه بچه اولش شد ۲ سالش یکی دیگه باردار شد 

همچنین دخترعمم اونم دقیقا بعد ۹ سال این اتفاق براش افتاد و الان یه دختر داره 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

از همسرم گلم تعداد اسپرمش بسیار کم

چنده با چند درصد تحرک

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من قرار بود برم ای وی افدکترا گفته بودن امکان نداره طبیعی باردار شی، ولی خب شدمدکترم گفت معجزه شده

خیلییییی برات خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه🍀😍

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

منم دوسال تحت درمان بودم وامپول وقرص نشد که نشد دیگه بی خیال شدم یه مدت همش حالم بد بود و دل درد وتهوع داشتم چون پریودم همیشه دوسه ماه عقب می افتاد بهش توجه نکردم وقتی رفتم دکتر دوماه و۳ هفته باردار بودم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم دوسال تحت درمان بودم وامپول وقرص نشد که نشد دیگه بی خیال شدم یه مدت همش حالم بد بود و دل درد وته ...

عزیززززم خداروشکر برا منم دعا کن💚

خیلییییی برات خوشحال شدم خدا برات حفظش کنه🍀😍

خیلی ممنون عزیزم 

انشالله شما به زودی باردار میشی

یه دوستی دارم.. نزدیک ب پنج سال بدون هیچچچ مشکلی اصن بچه دار نمیشدن... همه دکترا امتحان کرد دیگه اخریا میخاس بره ای وی اف قبلش رفت کربلا قرار بود وقتی برگشت بره تشکیل پرونده تو بیمارستان برای ای وی اف.. وقتی برگشت پریود نشد بعد فهمید قبل کربلا با یه بار رابطه و حتی با خوردن قرص جلوگیری(برای اینکه پریود نشه تو کربلا)  باردار بود.. الانم این ناه زایمانشه

💙♥💜
عزیززززم خداروشکر برا منم دعا کن💚

انشاالله سوپرایز بشی مث من خدا بزرگه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چنده با چند درصد تحرک

الان دقیق یادم نیس باید ازماییشو ببینم هر سری جوابشون فرق میکنه

یه دوستی دارم.. نزدیک ب پنج سال بدون هیچچچ مشکلی اصن بچه دار نمیشدن... همه دکترا امتحان کرد دیگه اخر ...

دلم همچین معجزه ای میخواد

من با طب سنتی،  حیپای قبل بارداری فاطمه ابادی، دوره اثرانگشت خدا نتیجه دیدم. 

از دارو شیمیایی خیری ندیدم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401