خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
انقد گریه کردم دارم از حال میرم مامانش که اصلا قبول نمیکنه بدتر خجالت زده میشم الان میگه بی کس و کار ...
خاله ای
زن داداشی
هیچکس و نداری بره برات اجاره کنه ؟
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
درضمن از من بشنو اصلا از خونواده نامزدت نخواه کاری برات بکنن چون نامزدی با دختره بعده ها ارج و قرب خودت میاد پایین بعد میشه فقط حرف که چرا خودشون انجام ندادن یا پول داد گفت ما انجام بدیم،اینم بگم من چون نامزدیمو مفصل گرفتم و آرایشگاه رفتم لباس خریدمو جشن گرفتیم واسه عقدم زبونم دراز بود، عقدمم مفصل گرفتم راضی نشدم بریم محضرو بیایم که عروسی بگیریم بعدش،گفتم فامیل میگن نه به نامزدیشنه به عقدش!به بابات بگو اشتباه نکنه احترام سر دختر خودشه،من خواهرم ۱۱ سال پیش ازدواج کرد نامزدی گرفت
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بله برون که خیلی دمدمه شده الان جشن عقد میگیرن که هزینه ش بین عروس و داماد تقسیم میشه با جشن عروسی
اتفاقا عقدو اکثرا مفصل نمیگیرن که عروسی مفصل بگیرن و تنها چیزی که هیچوقت دمده نمیشه جشن بله برون دختر که براش نشون میارن هستش،من خواهرم ۱۱ سال پیش گرفت خودمم گرفتم اطرافیانم هر کیو میشناسم جدیدا نامزدی کرده گرفته
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻