2777
2789
عنوان

بارداری برام مثل یه رویا شده دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 74 پست
خالمو همه دکترا جواب کرده بودن و اونم دیگه پی مشکلشو نگرفت بعد ۱۰ سال یهو باردار شد و بعد اینکه بچه ...

من خیلی دوس داشتم قبل اینکه سنم بالا بره بچه دار بشم 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان اینقدر دعا کردم که نگو ولی دیگه از دعا کردنم خسته شدم کاش یه ذره امید بهم میداد خدا

دلم روشنه مادر میشی 

مثل من 

منم همین حال شما رو دوسال پیش همین موقعا داشتم 

الان دخترم کنارم خوابیده  ۱۵ ماهشه 

باردار شدی ان شاء الله بهم اطلاع بده خوشحال شم😍😍😍

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
الان دقیق یادم نیس باید ازماییشو ببینم هر سری جوابشون فرق میکنه

شوهر من کلا رنج ازمایشگاه 50 بود یازده میلیون اسپرم، از این یازده میلیون هم یازده درصد تحرک داشت

گرید آ و ب کلا صفر

فقط سی و دی داشت

توکلت به خدا باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

سلام عزیزم اول بگید علتش چیه و چرا ای وی اف نمیکنید

من شوهرم اسپرمش خیلی ضعیف بود یک درصده اسپرماش شکل سالم داشتن و فقط 30درصد اسپرماش حرکت میکرد اونم پایین منم تنبلی تخمدان داشتم پلی کیستیک

رزسم گرفتم امپول زدم بعد دو ماه باردار شدم البته دو  ماه بعد امپول وگرنه بدون امپول و رژیم 9ماه اقدام بودم نمیشد

دخترم کوچک بود میبردمش کلاس قرآن

یه خانم و آقایی ۳ تا بچه رو میاوردن کلاس

سه قلو بودن

من فکر می کردم پرستار بچه هاست یا فامیله

یه روز ازش پرسیدم گفت من ۲۶ سال نازایی داشتم

وقتی از همه جا کاملا ناامید شدم یه وقت متوجه شدم سه قلو باردارم

دو تا دختر یه پسر

ماشالله اینقدر خوشگل بودن

پسرش بیشتر

خدا به تو هم میده غصه نخور

دلم روشنه مادر میشی مثل من منم همین حال شما رو دوسال پیش همین موقعا داشتم الان دخترم کنارم خوابیده ...

پیامت یه لبخند نشوند رو لبم مرسی از انرژی خوبت حتما بهت خبر میدم 😍 ایشالله که بشه

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀