2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجور روابط آخر و عاقبت خوشی نداره بهترین هم که باشی اولین دعوا بهت میگه اهل دوست شدن بوده ای ...

مسئله اینه که......من میترسم معتاد باشه اخه کردستان من نمشناسمش....ازیه طرفم نمخوام از دستش بدم

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......

نه حرفای شما،نه حرفای ایشون پختگی و قوام نداره،حتی اگه ازدواج هم کنید ریسک جداییش بالاس،مخصوصاا که تفاوت فرهنگی شدیدتون رو در نظر نمیگیرید،من اگه همین تفاوت فرهنگ و استان رو هم در نظر بگیرم میگم اشتباهه،سن و شغل و درامد و امکانات دو طرف رو هم به حساب نیاریم

چون میگذرد غمی نیست
راجب بچه دار شدنم فکر کردید😧

بهم گفت نظر خانوادت چیه؟؟؟ من گفتم واسه سنم کمه گفت نه سنت کم که نیس ۳۵ سالت که بشه یه بچه ۱۸ ساله داریم

هم سن شما هم سن او اقا واسه این جور تصمیم گیریها کمه

بنظر من سن به عددتو شناسنامه نیس به عقله منکه عقلم فهمیدس.....اونم از رو حرف زدنش معلومه که مث منه

حامله هم شدی😐

اقا مسخرم نکن دیگه ......توضیح دادم تو پست قبلیم به اون دوستمون که حرفش از سر چی اومد

نه خیلی فهمیده ست از روحرف زدنش معلومه.......پیشنهاد ازدواجشم بخاطر اینه من گفتم از این ارتباط اخرش ...

بچه ها بهت گفتند چیکار کنی.

دور این روابط و فکر ازدواج کردن رو فعلا خط بکش برو دنبال زندگی کردن و آینده ات رو ساختن.‌ شما سنی نداری، تجربه زندگیت کمه و احتمالا تو محیطی هم نبودی که ببینی دنیای خیلی بزرگتر با انتخاب های خیلی بهتر و عالی هم وجود داره. اولین مردی که بعد از همسر سابقت دیدی ایشون بوده، شده همه دنیات فکر می کنی دیگه چه خبره و نکنه از دستش بدی. وقت و انرژیت ‌رو تلف نکن تو این ارتباط بی فایده و بی سرانجام، برو زندگیت رو بساز. 

یا رَب نظر تو برنگردد ...
نه سن شما و ایشون مناسب ازدواج هست نه دیدگاهتون ، صبر کن چند سال بگذره بیشتر تجربه کسب کن تو زندگیت ...

یعنی به این بگم نه؟؟؟؟

یعنی به این بگم نه؟؟؟؟

کلا به ازدواج کردن تو این سن و روابط بی سرانجام نه بگو   

برای شما و تو این سن چیزهای خیلی بهتر و قشنگ تری هم تو زندگی هست که بخوای تجربشون کنی. 

یا رَب نظر تو برنگردد ...
یعنی 12 سالگی؟ 

اوهوووم....البته به اجبار بود 

فکر نکنید میخوام تعریف کنم از خودم ولی از ۱۰ نیمم که بود خاستگار داشتم در صورتی که واسه هیچ کدوم از دوستام و فامیلامون تو این سن نمرفتن خاستگاری...بابامم گفت تاکی به مردم بگیم نه واسه همین منو بزور عروس کرد منم فقط یه ماه نامزد بودیم تحملم کنار کسی که دوستش ندارم سخته واونم مشخص شد عصبیه و منم راحت تونستم جدابشم