2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست
بانه

نمیدونم با اینکه کردم از مردای کرد متنفرم  البته خوبم داریم اتفاقاً بانه ای ها مردم بهتری هستن به نسبت حالا اینورا .......

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اهل بانه اید؟؟؟؟

نه من خود کردستانم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
نمیدونم با اینکه کردم از مردای کرد متنفرم  البته خوبم داریم اتفاقاً بانه ای ها مردم بهتری هستن ...

ببخشید شما شوهرتون کرد هستن؟؟؟؟

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
سنم که کم نیس اون میگه ۳۵ سالت که بشه یه بچه ۱۸ ساله داریم ...خخخخخخ

سنت کمه۱۷سال اصلا مناسب نیست.از کجا معلوم خونوادت قبول کنن.عشق۵روزه؟؟تورو خدا نزنین این حرفارو.اونایی که یه چهارساله باهمن بهم رسیدنشون با خداس شما۵روزه تصمیم گرفتین؟؟ اصلا از کجا معلوم حرفاش راست باشن؟؟

ببین جدا از همه اینا..راهش دوره بیخیال شو..سال حمایت از کالای داخلیه از پسرای همشهریت حمایت کن زن همشهریت شو خخخخخ فرهنگتون متفاوته..خیلی به مشکل برمیخوری..تو این پنج روز همچین وابسته شدی تا بیشتر نشده بیخیال شو بهش فک نکن..والا نیم ساعت تا خونه مامانم راه هست یه دنیا سختی میکشم با وجود امکانات و ماشین..هفته ای یه روز میرم بقیه روزا دلتنگیشو میکشم تا میبینم یکی میره خونه مامانش دلم ضعف میره..تازه وقتی بری شهر غریب میفهمی چقد سختی داره...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
ببخشید شما شوهرتون کرد هستن؟؟؟؟

آره ...