2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست

این چه مدلش استارت... سنی نداری شما صبر کن و دوست بازی نکن تا موقعیت خوب نصیبت شه درست رو بخون و برو دانشگاه این کارا آخر عاقبت نداره

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

عزیزم اینجور روابط آخر و عاقبت خوشی نداره بهترین هم که باشی اولین دعوا بهت میگه اهل دوست شدن بوده ای و ...، سعی کن با یه نفر از خانواده که آگاهه مشورت کنی شاید مورد مناسبی باشه شاید نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ب نظرت سنت کم نیست؟

سنم که کم نیس اون میگه ۳۵ سالت که بشه یه بچه ۱۸ ساله داریم ...خخخخخخ

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
عزیزم بنظرت یکم هول نیستی؟!!! تواین سن یبار نامزدی بهم زدی الانم فورا میخوای بایکی دیگه ازدواج کنی؟ ...

ازدواجم  بر میگرده پنج سال پیش

حامله هم شدی😐

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

استارتر اگه واقعا دنبال راهنمایی هستی سعی کن از تجربه ی بزرگترا اینجا استفاده کنی .

ببین من تقریبا دوبرابر شما سن دارم . به نظرم ازدواج حداقل زیر بیست سال خیلیییی زوده . شما تو سنی هستی که هنوز ممکنه ندونی دقیقا از زندگی چی میخوای و اصلا از همسر اینده ت چی میخوای . معیارهای زندگی ت خیلی راحت میتونن عوض بشند اونوقت دیگه ممکنه از انتخاب الانت اصلا راضی نباشی .

نکته ی بعدی اینه که واقعا فکر میکنی شناخت ۵ روزه برای بنا کردن زندگی یک عمر کافیه ؟ از من میپرسی ۵ ماه هم حتی کمه . از جهات مختلففففف باید خودش و خانواده ش رو بررسی کنی و بعد تصمیم بگیری . ببینی کارش چیه سرمایه ش چیه خانواده ش چه جور ادمایی اند ، شخصیت وابسته داره یا مستقله ، شکاکه یا نه ، خسیسه یا نه و خیلیییی چیزای دیگه . اگه میخوای احتمال شکستت بیاد پایین باید همه ی اینا رو خودت و خانوادت بررسی کنند و بعد تصمیم بگیرید .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

زندگی شوخی نیست او طرفم سنش کمه از رو هیجان حرف میزنه ب نظرم ازدواج تو این سن اشتباهه

نه خیلی فهمیده ست از روحرف زدنش معلومه.......پیشنهاد ازدواجشم بخاطر اینه من گفتم از این ارتباط اخرش چیه گفت زنم بشی .....همشم میگه به خانوادت بگو .....میگه اخر هفته میام مشهد با مامانم صحبت کنه بخدا نمدونم چیکارکنم