2777
2789
عنوان

توروخدا همه جواب بدن

95 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین من نزدیک دوماه یا شایدم بیشتره که پریودم یه ماه لکه بینی بعد پریود بعدم تازه سه روز بیشتر پاک نبودم دوباره لکه بینیم شروع شد رفتم منفامیک گرفتم بعد یکم کم شد اما قطع نشد بعد وقتی دارو رو قطع کردم دوباره پریود شدید اومد با لخته های خون اصلا یه وضعی باز الان لخته ها تموم شده اما هنوز پریودم رفتم دکتر برام سونو آزمایش و پاپ اسمیر نوشته ولی آخه برا پاپ اسمیر باید پریود نباشی سونو هم باید واژینال بدم حالا موندم چیکار کنم قطع بشه دکتر احمقم هیچی نداد حالم اصلا خوب نیست چشام سیاهی میره توروخدا هرکی تجربه ای داره بامن درمیون بزاره ممنونتونم

شاید فیبروم داری یا ضخامت رحمخونریزیت زیاده؟ سویق عدس خیلی خوبه هم برا قطع خون هم آهن زیاد داره ضعف ...

نمیدونم تا الان که هرچی سونو رفتم فقط پلی کیستیک بوده استرس زیاد دارم نمیدونم چیکار کنم شما سویق تاحالا استفاده کردین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تا الان که هرچی سونو رفتم فقط پلی کیستیک بوده استرس زیاد دارم نمیدونم چیکار کنم شما سویق تاح ...

دوست عزیز

مشکل شمارو تقریبا چهارسالی میشه زیاد دیدم و شنیدم پیش اومده برا بعضیا

یا پریود نمیشن یا طولانی که قطع نمیشه

درمان داره دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن 

فیبروم چی‌درمامشو میدونی؟

اره اتفاقا تازگیا بنده خدایی خبر درمان شدنشو داد خودشم باورش نمیشد و بنده خدایی هم تازه درمان رو شروع کرده ولی چون مقدار دارو بستگی به تشخیص درمانگر و شرایط شخص داره اسم داروهارو نمیگم 

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله خوب میشی