سلام دوستان خوبین من نزدیک دوماه یا شایدم بیشتره که پریودم یه ماه لکه بینی بعد پریود بعدم تازه سه روز بیشتر پاک نبودم دوباره لکه بینیم شروع شد رفتم منفامیک گرفتم بعد یکم کم شد اما قطع نشد بعد وقتی دارو رو قطع کردم دوباره پریود شدید اومد با لخته های خون اصلا یه وضعی باز الان لخته ها تموم شده اما هنوز پریودم رفتم دکتر برام سونو آزمایش و پاپ اسمیر نوشته ولی آخه برا پاپ اسمیر باید پریود نباشی سونو هم باید واژینال بدم حالا موندم چیکار کنم قطع بشه دکتر احمقم هیچی نداد حالم اصلا خوب نیست چشام سیاهی میره توروخدا هرکی تجربه ای داره بامن درمیون بزاره ممنونتونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره اتفاقا تازگیا بنده خدایی خبر درمان شدنشو داد خودشم باورش نمیشد و بنده خدایی هم تازه درمان رو شروع کرده ولی چون مقدار دارو بستگی به تشخیص درمانگر و شرایط شخص داره اسم داروهارو نمیگم
تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله خوب میشی