2777
2789

دایی های شوهرم خیلی پولدارن مادر شوهرم هم تنهاست.همسرم داشت میگفت فلانی مطلقه است داداشش براش خونه خریده ماشین خریده پول گذاشته تو حسابش ولی دایی های من خیلی بی معرفتن وااای من ی دفعه گفتم مامان تو مگه برای اونا چیکار میکنه جز دایی علی هیچکدومشون بی معرفت نیستن وااای ی دفعه شوهرم سکوت کرد همراه با ناراحتی.اخه راستم گفتم خدایی مادر شوهرم خییییلی بی معرفته(البته اینم بگم که خودمم دلم پره ازش ها میره ۴ماه ۴ماه ترکیه میمونه بخدا قسم هیچی هیچی برای من نمیاره بعد برای خودش یکعالمه خرید میکنه هی میاره به من نشون میده منم حسابی دلخورم ازش)من ۶ساله عروسش هستم تا حالا ندیدم خواهر و برادر بیان خونه اش یا این دعوت کنه فقط خواهرشوهرم میاد ایران با ترس و لرز دایی و خاله دعوت میکنه.همیشه هم داره داداشش رو نفرین میکنه در حالی که بخدا من جز خوبی ازشون ندیدم همش هم جلوی من از خانواده اش خیلی بد میگه و من حس بدی بهم دست میده.چند روز پیش هم عروسی دختر برادرش بود الکی به فامیل گفت نیستم که نیاد و من تنها رفتم ی جایی هم میاد با همه جنگ داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد خانواده همسرت،جلو همسرت هیچوقت چیزی نگو 

اگر داره حرف میزنه فقط همراه شو باهاش و در حد یه اها و درسته 

مادرهمسرت هم بذار به حال خودش 

هدیه نیورده و دعوت نکرده و...مهم نیست 

سبک زندگیش اینه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالا اینارو چرا به همسرت گفتی گناه داره بنده خدا غیرمستقیم اینارو به مادرشوهر بگو

وای تا حالا به روش هم نیاوردم سری قبل کت از ترکیه برگشت که اینقدر ازش دلخور شدم رفت و آمدم رو کم کردم برا من ی روسری زشت که میدونه من از اونا نمیپوشم آورده بود بعد برای خودش فقط ۱۲دست پارچه ست وکیل وسایل دیگه حالا من حالم بد شده بود و اون هی میاورد نشون میداد نمیتونم چیزی بگم روم نمیشه

عزیزم من پس‌فردا عروس دار شم نه به خودش نه به پسرم

نمیگم 3 تا داداشم دراز دراز اومدن عروسیم

هر کدوم با زن و بچه

500 تومن نزاشتن توی پاکت بهم بدن

منظورم اینه که شما نمیتونی قضاوت کنی ,شاید مادرشوهرت یه چیزایی ازشون دیده که بریده

وگرنه خواهر دلش میره برای برادر

با لحن خوب بگی اشکال نداره خیلی هم خوبه تا متوجه بشه توقع زیادی از دایی هاش و هیچکس دیگه نداشته باشه 

ولی اگه لحنت بد باشه حتی اگه حرف حق هم بزنی بدتر میشه 

سعی کن همیشه با لحن خوب حرف حق رو بزنی

درمورد خانواده همسرت،جلو همسرت هیچوقت چیزی نگو اگر داره حرف میزنه فقط همراه شو باهاش و در حد یه اها ...

اره واقعا هم به من ربطی نداره ولی خیلی از خانواده اش جلوی من بد میگه ی جوریم میشه مثلا دختر برادرش که نامزد کرد ی دفعه جلوی من و دامادش(که با هم به شدت بد هستن)گفت انشالا طلاق بگیره من که شنیدم اونو نمیدونم بعد من گفتم وای خدا نکنه

اره واقعا هم به من ربطی نداره ولی خیلی از خانواده اش جلوی من بد میگه ی جوریم میشه مثلا دختر برادرش ک ...

ولش کن 

تو رو امن میبینه که میگه 

بذار بگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم من پس‌فردا عروس دار شم نه به خودش نه به پسرمنمیگم 3 تا داداشم دراز دراز اومدن عروسیمهر کدوم با ...

اره درسته قطعا همه همه چیز رو نمیگن و نا فقط ی بخشیش رو میبینیم ولی واقعا مادر شوهر من همین قدر پرو و پر توقعه.حالا من گذشته اونارو با هم ندیدم ولی رفتارش با خودم و خانواده ام رو که دیدم مثلا۶ساله با ما وصلت کرده کلا یبار برای بله برون اومده خونه مامانم دوبار هم خواستگاری و یبار هم فکر کنم بعد از دوسه سال نمیدونم کی مجبورش مرده بود ی شیرینی خرید برد خونه مامانم حتی خانواده من خونه اش رو‌ندیدن در حالی مه ما چندتا داماد دیگه داریم که با همه پدر و مادرم مراوده داشتن.حتی منو پاگشا نکرد در حالی که مامانش کفت خیلی بهش گفتم زشته عروسی رو پاگشا کن ولی کفت نمیکنم پ اووووه بگم باید تا شب بگم برات تازه ادعا میکنه خیلی دوستم داره این رفتارها رو داره