2777
2789

خیلی رو تغذیه سالم حساسم .البته خودشون هم بدنشون خیلی پاستوریزه است ،چیپس و پفک و چیزای مورد دار بخورن سریع مریض میشن .واسه همین خیلی رعایتشون می کنم .همه چی سالم می گیرم براشون هر چی بخوان ولی مثلا می گم پوفک رو ماهی یه بار بخورن اونم از اون پوفک طبیعی ها ،یا آب میوه و‌کیک بخاطر قند بالا یا بستنی و اینا زیاد نمیزارم بخورن چون مریض میشن .از اون طرف آجیل میوه و انواع گوشت و هر چی فکر کنید بهشون میدم .راستش خودم بچگی تغذیه خیلی ناسالم داشتم یعنی این جوری بود که صبحانه بسکوبیت بود شام و ناهارفست فود ،میان وعده لواشک و پوفک و....حتی یه بار رفتیم دکتر به مادرم گفت غذاهای پروتئینی‌ بیشتر بهش بده بهم سوسیس کالباس و همبر بیشتر داد 😂 خیلی از مشکلات الآنم نتیجه بد خوری بچگی و‌نوجوونی هست که عقل نداشتم ...واسه همین فوبیا دارم بچه هام غذای ناسالم بخورن .خیلی وقت ها واسه اینکه مثلا بهانه پوفک می گیرن من براشون به جاش بادام زمینی می گیرم ناراحت میشن...

حیف نیست نزاری بستنی بخوره شورشم در نیار، متعادل باش

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من مامانم تو بچگی همیشه بهم سخت میگیرفت 

چه تغدیه چه درسی چه اخلاقی کلا همه چی 

منو خیلی استرسی باراورد 

متاسفانه الان یه بیناری دارم که پزشک میگه به دلیل استرس و هورمون کورتیزولی هست که توی دوران بچگی و نجوانی داشتم 

به هر حال تغدیه سالم خیلی خوبه اما یکم یهشون اسون بگیر

هر چیزی یه حدی داره

وقتی اونقدر نزاشتی که با یه بار خوردنش مریض میشن یعنی بله زیاده روی کردی

الان نزاری چند سال دیگه پول بیفته دستشون خودشون میخرن و میخورن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

حیف نیست نزاری بستنی بخوره شورشم در نیار، متعادل باش

بستنی پر از شکره و شیر یخ زده .از فوق تخصص کودک پرسیدم گفت جز ضعف سیستم هاضمه و ایمنی نتیجه نداره حتی زیاد خوردنش کند ذهنی میاره .البته که چاره نمی کنم ماهی دو بار می خورن دیگه 

کار درستی میکنولی هفته ای یکبار مشکلی نیست

ماهم کلا شام نهار غذای بیرونه و اصلا درست نیست خودم عصبی شدم دیگه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

نه کار خوبی می‌کنی جانم .بچه ت دیگه شیمایی رشد نمیکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اوهوم فکرکنم از دستت ناراحت میشن .شما زیادی رعایت کردی وخب مادرتون رعایت نمی‌کرد. نمیدونم چرا بچه ها هله وهوله چیزهای آماده که مفید هم نیستند بیشتر دوست دارند

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.