2777
2789
عنوان

یعنی دخترم آسم داره

219 بازدید | 49 پست

سلام خانوما 

دخترم تقریبا یه ماه پیش سرما خورد در حد آبریزش بینی تب هم نداشت ۴ سالشه

الانم سه هفته میشه که فقط سرفه میکنه اول خلط دار بود الان خشک موقع بازی سرفه امان نمیده شبا موقع خوب تا صبح خیلی سرفه میکنه دکتر بردم شربت نوشت ولی اصلا شربت نمیخوره همش میریزه بیرون گریه میکنه 

یه بار هم چند ماه پیش اینجوری شد

شبا که سرفه میکنه آنقدر استرس میگیرم اما چیکار کنم دم نوش هم نمیخوره،

یعنی آسمه؟ تجربه ای دارید؟ نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آسم نیست دوره بیماریشهبراش بخور بذاراسپری بینی بزن

همون بخور که داروخانه میفروشن؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
سلام عزیزم ببرش متخصص آسم و آلرژی شایدم آلرژی به فصل پاییز باشهولی سرماخوردگی نبوده

متخصص امروز وقتش پره 

ولی زنگ میزنم بپرسم 

نمیدونم آخه یه بارم اخرای بهار اینجوری شد

مثلا ساعت ۴ صبح به مدت نیم ساعت سرفه میکنه

منم مثل خودت خیلی استرسی امالانم درگیرم

درگیر  چی هستین؟

باور کن با هر سرفه من تپش قلب میگیرم که خدا چی میشه

[QUOTE=399784896]متخصص امروز وقتش پره  ولی زنگ میزنم بپرسم  نمیدونم آخه یه بارم اخرای بهار اینجوری شد مث ...[/QUOTE

حتما متخصص آلرژی ببرش

یک تست هست انجام میدن با اون میتونن تشخیص بدن 

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘

حتما ببر فوق تخصص الرژی کودکان

اگر حساسیت باشه و پیگیری نکنی تبدیل ب آسم میشه

خیلی از این شربتا رو کلا بچه ای ک ریه ش حساسه نباید بخورن و متخصصین کودکان گاهی تجویز میکنن ولی اگر فوق تخصص الرژی ببری ب هیچ عنوان اجازه نمیدن

پسرم ۹سالشه و از پارسال تحت نظر دکتر الرژیه

خداروشکر ب موقع بردمش

درمانش سخت نیست تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله زود خوب میشه

این سرفه ها خطرناکه؟

اصلا هیچی نمیخوره ببینید دم نوشم میدم نمیخوره

عسل با شیر اثر نمیکنه

[QUOTE=399784896]متخصص امروز وقتش پره ولی زنگ میزنم بپرسم نمیدونم آخه یه بارم اخرای بهار اینجوری ش ...

عکس میگیرن یا تست؟

بخور گرم یا سرد فرقی نداره چیز خاصیم نمیخواد بریزی فقط محیط مرطوب باشه

باشه ممنون