یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه کسایی میان گیر میدن بهمخانمه پولدارتر از خودشتو فضای مجازی انواع سفر و عکسای عاشقانه و بچشون و... ...
چون هم زن زندگیشون میخوان هم تنوع و خوش گذرونی شوهرم امشب هزاران بار تاکید کرد که همسرم نفهمه چت داشتیم آخه مرد احمق چطور دلت میاد مگه چی برات کم گذاشتم وای خدا قلبم داره میترکه
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
آره همین امشب هم دیدم حتا عکس اندام خصوصی فرستاده و چت خیلی بد داشته دارم دق میکنم طلاق خیلی خیلی سخ ...
خاک بر سر مردای بیمار بشه، مدرک جمع کن تا راحتتر بشه، شوهر من شبا جدا میخابه و همش تو گوشیه رمزشم نمیده، طلاق بهتر از تحمل یه آشغاله چون آدمو زده میکنن از ادامه زندگی و همه آرزوهارو باطل میکنن، رمز گوشیشو داری یا هکش کردی؟
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
جالب اونجا بود وسط چت کردن با اون به منم زنگ میزد حرف محبت آمیز میزد خیلی عادی چقدر سعی کردم آروم باشم به روی خودم نیارم فهمیدم ولی الان که اندام خصوصی فرستاده برا دوستم دارم آتیش میگیرم اصلا اعتمادی بهش ندارم
چون هم زن زندگیشون میخوان هم تنوع و خوش گذرونی شوهرم امشب هزاران بار تاکید کرد که همسرم نفهمه چت دا ...
تو ناراحت نباش،لیاقتتو نداره و بدون کسی که خیانت میکنه روان سالمی نداره، بخاطرش نزار آسیب ببینی ارزش نداره، منم نمیدونی چیا کشیدم اینجا نمیشه بگم...قلبم درد گرفت ولی دیدم ارزش نداشت
دوستم هم گفت باهاش خوب حرف زدم مدرک جور کنم همه چت ها عکس میگرفت برام میفرستاد شوهرم همش پیشنهاد چرت میداد چت س ک س داشت
تو ناراحت نباش،لیاقتتو نداره و بدون کسی که خیانت میکنه روان سالمی نداره، بخاطرش نزار آسیب ببینی ارزش ...
میدونی مشکلم چیه الان برام سخته باهاش زندگی کنم ولی اینقدر تو چند راهی افتادم نمیدونم چیکار کنم میگم مهریه ام بزارم اجرا یه ماه پیش هم به خاطر زن همسایه رفتیم طلاق توافقی بگیریم پشیمون شد طلاق نداد الان باید خودم برم دنبالش ولی طلاق خیلی طول میکشه بچه هام مدرسه دارن نمیتونم ولشون کنم خونه بابام هم دوره باید بمونم تو زندگیم و طلاق بگیرم نمیدونم شدنی هست یا نه
تو ناراحت نباش،لیاقتتو نداره و بدون کسی که خیانت میکنه روان سالمی نداره، بخاطرش نزار آسیب ببینی ارزش ...
ازت ممنونم چقدر امشب نیاز داشتم درد دل کنم