2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پشیمونی از طلاق ؟شوهرم خیانت می‌کنه میخوام طلاق بگیرم

نگرفتم ولی اصلا دلم نمیخاد برگردم ، چطور مچشو گرفتی؟ منم حس میکنم خیانت میکنه ولی زرنگه ،یبار گوشیش  زنگ خورد صدای زن اومد جلو خودم پاک کرد گفت دوستم بود 

لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم

آره همین امشب هم دیدم حتا عکس اندام خصوصی فرستاده و چت خیلی بد داشته دارم دق میکنم طلاق خیلی خیلی سخته راحت نیست ولی می‌خوام شروع کنم دیگه صبرم تموم شده 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

دوست همسرم با شوهر خواهرشوهرش ریختن رو هم و دوتا خانواده از هم پاشید افتضاحی بود غیر قابل توصیف

زنِ دوستِ همسرم*

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم

نگی بهتره چون اگه نتونه طلاق بگیره باید مثل من هر ثانیه بمیره 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ببخشید مگه برای نیاز جنسیشون همسرشونو ندارنپس چرا خیانت میکنن

کاش میدونستم منم نمی‌دونم 

نگرفتم ولی اصلا دلم نمیخاد برگردم ، چطور مچشو گرفتی؟ منم حس میکنم خیانت میکنه ولی زرنگه ،یبار گوشیش ...

امشب تو روبیکا یه نفر از دنبال کننده هام که خانوم بود و دوستم بود پیام داده بود و دوستم هم همه چی گفت بهم قبلانا هم خیلی خیانت کرده خدا خواسته و فهمیدم ولی هیچ غلطی نتونستم بکنم