2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پشیمونی از طلاق ؟شوهرم خیانت می‌کنه میخوام طلاق بگیرم

نگرفتم ولی اصلا دلم نمیخاد برگردم ، چطور مچشو گرفتی؟ منم حس میکنم خیانت میکنه ولی زرنگه ،یبار گوشیش  زنگ خورد صدای زن اومد جلو خودم پاک کرد گفت دوستم بود 

لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم

آره همین امشب هم دیدم حتا عکس اندام خصوصی فرستاده و چت خیلی بد داشته دارم دق میکنم طلاق خیلی خیلی سخته راحت نیست ولی می‌خوام شروع کنم دیگه صبرم تموم شده 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

دوست همسرم با شوهر خواهرشوهرش ریختن رو هم و دوتا خانواده از هم پاشید افتضاحی بود غیر قابل توصیف

زنِ دوستِ همسرم*

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم

نگی بهتره چون اگه نتونه طلاق بگیره باید مثل من هر ثانیه بمیره 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ببخشید مگه برای نیاز جنسیشون همسرشونو ندارنپس چرا خیانت میکنن

کاش میدونستم منم نمی‌دونم 

نگرفتم ولی اصلا دلم نمیخاد برگردم ، چطور مچشو گرفتی؟ منم حس میکنم خیانت میکنه ولی زرنگه ،یبار گوشیش ...

امشب تو روبیکا یه نفر از دنبال کننده هام که خانوم بود و دوستم بود پیام داده بود و دوستم هم همه چی گفت بهم قبلانا هم خیلی خیانت کرده خدا خواسته و فهمیدم ولی هیچ غلطی نتونستم بکنم