یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم
آره همین امشب هم دیدم حتا عکس اندام خصوصی فرستاده و چت خیلی بد داشته دارم دق میکنم طلاق خیلی خیلی سخته راحت نیست ولی میخوام شروع کنم دیگه صبرم تموم شده
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
دوست همسرم با شوهر خواهرشوهرش ریختن رو هم و دوتا خانواده از هم پاشید افتضاحی بود غیر قابل توصیف
زنِ دوستِ همسرم*
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
لعنت ب این مردای تنووع طلب خیانتشو دیدیدی خودت؟؟؟؟ منم خیانت پسرخاله شوهرم دیدم میترسم ب زنش بگم
نگی بهتره چون اگه نتونه طلاق بگیره باید مثل من هر ثانیه بمیره
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
ببخشید مگه برای نیاز جنسیشون همسرشونو ندارنپس چرا خیانت میکنن
کاش میدونستم منم نمیدونم
نگرفتم ولی اصلا دلم نمیخاد برگردم ، چطور مچشو گرفتی؟ منم حس میکنم خیانت میکنه ولی زرنگه ،یبار گوشیش ...
امشب تو روبیکا یه نفر از دنبال کننده هام که خانوم بود و دوستم بود پیام داده بود و دوستم هم همه چی گفت بهم قبلانا هم خیلی خیانت کرده خدا خواسته و فهمیدم ولی هیچ غلطی نتونستم بکنم