2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 84 پست
ولی اینو از من داشته باش به دوستتم همچین اعتمادی نداشته باشخب بهش گفتی فهمیدی؟ چی گفت؟

نه هنوز نگفتم من الان خونه پدرم هستم شوهرم خونه تنهاست تحمل میکنم تا بیاد دنبالم بعد اینجا تو جمع خانواده می‌خوام ابروشو ببرم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

جالب اونجا بود وسط چت کردن با اون به منم زنگ میزد حرف محبت آمیز میزد خیلی عادی چقدر سعی کردم آروم با ...

مطمئن باش هر مرد متاهلی که باکسی بریزه روهم فققققط مساله جنسی درمیونه حالا شما دیدی ولی بعضیا لو نمیرن یا دیرتر لو میرن مثل شوهرمن که بعد ازدواج لو رفت تو دوستیمون چقدر کثیف بود، قطعا ارزش ندارن  فقط فکر خودت باش آسیب نبینی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش هر مرد متاهلی که باکسی بریزه روهم فققققط مساله جنسی درمیونه حالا شما دیدی ولی بعضیا لو نمی ...

خودم به شدت آسیب دیدم هر روز با حالت تهوع بیدار میشم معده درد عصبی یه مدت هم قرص اعصاب خوردم کلا داغون شدم همه خانوادم هم فهمیدن بارها دعوا کردیم فایده نداره درست نمیشه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

خیانت 

دست بزن داشتن 

یکی بود می‌گفت خانواده اش دخالت میکنن تو زندگیمون

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

میگن مامانم خوش حال و شاد رفته بیمارستان برای زایمان بدون هیچ مشکلی ولی اونجا گفته بچه رو نمیخوام میخوام برم 

دایی هامم رفتن خونه همه وسایل رو خراب کردن (یخچال و لباسشویی و ...) لباس های بابامم پاره کردن انداختن زمین 

بدون هیچی دلیلی طلاق گرفتن 

به نظرم اینکارو نکن

چرا 

می‌دونی مشکلم چیه الان برام سخته باهاش زندگی کنم ولی اینقدر تو چند راهی افتادم نمی‌دونم چیکار کنم م ...

اره با بچه سخت میشه، زن همسایه چرا؟ 

تا میتونی مدرک داشته باش که بتونی حقتو بگیری