2777
2789
عنوان

تو سرکار دعوام شد

584 بازدید | 70 پست

دو روز یه خانمی اومد شرکت ما داخل سالن وسط کاری میکرد بعد دو روز گفت دیگه نمیام کارش سخته و فلان 

هیچ جا زیر یک هفته حقوق نمیده برای ازمایشی

چندبارم بهش گفتم یک هفته ازمایشیه

خلاصه مدیر من گفت عب نداره حساب کن این دوروز رو براش واریز کنیم

منم حساب کردم شد 1200 که مدیرم یه تومن زد

زنگ زدم یهش گفتم ما برای ازمایشی حقوق نمیدیم اما اقای فلانی لطف کرده براتون واریز کرده زنگ زدم اطلاع بدم

اقا این زنه دهنشو باز کرد تو بیخود کردی اینطوری میگی با جد و ابادت و کلی حرف دیگه 

متاسفانه من مدیرم بود نتونستم جوابشو بدم ولی خیلی حرصم گرفت که هیچییییییییییی بهش نگفتم زنیکه...

فقط تلفنو روش قطع کردم

دوباره به مدیرم پیام داده بود کلی فحش و دری وری به من

مدیرمم هرچی زنگ زد قهوه ایش کنه جواب نداد کثافت

پولو مدیریت داد

لازم نبود تو منت بزاری که ای ما پول نمیدیم برای ازمایشی و لطف کردیم

وظیفه ات دادن پول بود نه منت

اونم چاله میدونی بوده بهتر جواب ندادی

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باشید. در قبال زحمات آدم ها چه بصورت آزمایشی یا غیر آزمایشی دستمزد پرداخت کنید.

مردم خرج دارند . بچه دارند. 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

یاد آشنا بیچارم افتادم یک هفته رفت بود آزمایشی خیاطی سر کار بعد یه هفته با زن حرف میزنه حقوق ماهانه چقدر زنه گفته بود ماهی ۸۰۰ هزارتومن 😂

واقعا که شما کارفرماها فکر میکنید کی هستید طرف کار کرده وظیفتونه طبق همون دو روز پول بهش بدید مگه مردم الاف شما هستن یه هفته یه هفته مجانی کارتونو راه بندازن 

یاد آشنا بیچارم افتادم یک هفته رفت بود آزمایشی خیاطی سر کار بعد یه هفته با زن حرف میزنه حقوق ماهانه ...

عزیزم قرار نیست مجانی کار کنه اگر یک ماه وایمیستاد طبق صحبتمون حقوق کامل یعنی 18 میلیون دریافت میکرد اما وقتی دو روز وایستاده نه کار کرده نه هیچی بلکه وقت گرفته برای اموزش و حتی کارفرما براش وسایل خریداری کرده چون اون خانم گفته بود صد در صد میام 

هیچ حقوقی تعلق نمیگیره

عزیزم اموزشی اومده بود

اشکال ندارد. آموزشی هم کار می‌کنه دیگه . زحمت می‌کشه. یخیلی از مردم روزشون برای غذای همون روز کار میکنم. هیچ پس اندازی ندارن.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

پولو مدیریت دادلازم نبود تو منت بزاری که ای ما پول نمیدیم برای ازمایشی و لطف کردیموظیفه ات دادن پول ...

من حسابدار مجموعه هستم و باید روشن توضیح بدم به کارمند و کارگر که پولی که گرفته بابت چی بوده 

درضمن این توضیحی که بهش دادم بیشتر بخاطر این بود که میگفت سه روز کار کردم جمعه هم حساب کرده بود    کلا یه موجود عجیب غریب بود