2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 84 پست
مشاور خیلی کمکت میکنه ولی دادگاه همش میخان سازش بشه نمیدونن آدم حتما صبرش تموم و جون بلب شده واقعا ر ...

نمی‌دونم درسته یا نه ولی تصمیم گرفتم که وقتی اومد خونه مامانم همه رو جمع کنم همه عکس ها و چت حتا عکس خصوصی بدنش نشون جمع بدم و بگم الان چی میگی الان خودت بگو باید چیکارت کنم ؟میخوام ببینم چی داره بگه و این که بعدش برم سر خونه زندگیم و مهریه بزارم اجرا اذیتش کنم برای نفقه اجرت مثل مهریه اقدام کنم شاید اونطوری طلاقم داد و اینطوری کنار بچه هامم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه، واقعا نمیدونم چرا دخترای ساده شوهراشون بد میشن، خونوادت حمایتت میکنن؟

نه حمایت ندارم ولی خودم اوضاع زندگیمو میدونستم یکم پس انداز دارم و این که خونه بنامم هست اگه ازم پس نگیره

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

زندگیم شده پر از استرس هیچ دلخوشی ندارم 

اصلا نمیاد بعد هم راضیش کنم راست نمیگه پیش مشاوره که میخواد دروغ بگه

اینا مریضن دیگه، شوهر منم حتا واسه ازدواج نیومد مشاور چون میدونن دستشون رو میشه، مخصوصا مشاور هایی که مدرک روانشناسی دارن، منم الان به جایی رسیدم که فقط باید بریم مشاور روانشناس که آقا باشه چون میدونم خانومارو با زبون و تظاهر خام میکنه

اینا مریضن دیگه، شوهر منم حتا واسه ازدواج نیومد مشاور چون میدونن دستشون رو میشه، مخصوصا مشاور هایی ک ...

خدا مشکل شما رو هم حل کنه من امشب رو آوردم به امام رضا دیگه نه امید دارم نه راه حل امشب سپردم به اون اون خودش جواب بده جواب اشک های منو پسرم رو 

من که دیگه کم آوردم به خط آخر رسیدم دیگه طاقت و توانی ندارم امام رضا خودش قلبم آروم کنه واگذارش کردم به امام رضا من کسی ندارم توانی هم ندارم 

ممنون عزیزم بهت درخواست دادم

قبول کردم