2777
2789
عنوان

تو سرکار دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تو این موقعیت بودم تازه من یک هفته رفته بودم اما هیچ دستمزدی نگرفتم و حتی یک بار هم نگفتم چر ...

قانون کار کجا ..قانون من درآوردی مدیر شرکت .عزیزم دروره اموزشی بدون بیمه هست  نه بدون حقوق  .حالا شما این قانون مدیر رو پذیرفتی بحثش جداست .ولی نگین چون من پذیرفتم پس همه هم باید بپذیرن ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

قرار نیست کسی حق کسی رو بخوره مجموعه ما کسیو بیرون نمیکنه مگر اینکه طرف خودش نخواد بیاد پس اون کسی ک ...

یجوری میگی مجموعخ «ما» انگار واقعا باورت شده شما حقوق بده هستی!!!

مراقب باش بعدا یکی از همین محموعتون بهت از این پیامک ها نده! زمین گرده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قرار نیست کسی حق کسی رو بخوره مجموعه ما کسیو بیرون نمیکنه مگر اینکه طرف خودش نخواد بیاد پس اون کسی ک ...

اگر هم بیرون نکنه و کار طرف ادامه داشته باشه لازمه که حق اون یک‌هفتش پرداخت بشه. چون همون یک هفته هم خانواده مخارج دارن‌.

از طرفی شاید مشکل داشته باشه که نتونه ادامه بده..

حقش باید داده بشه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

خانم وظیفه حسابداریه نه کس دیگه عجب

ببین یجور حرف نزن انگار ما از کره ماه اومدیم و کار نکردیم و فقط شما میدونی روابط کاری چطوره! وظیفه حسابدار این نیست به طرف مستقیم زنگ بزنه وظیفه اش اینه حساب کتاب مالی و انجام بده بگه بیایید تسویه حساب! نه که چونه بزنه و منت بذاره! شما خودت حقوق بگیر همون مجموعه «ما» هستی، بپا سر خودت نیاد!

یجوری میگی مجموعخ «ما» انگار واقعا باورت شده شما حقوق بده هستی!!!مراقب باش بعدا یکی از همین محموعتون ...

اگر منم جایی رفتم و دو روز وایستادم پولمم دادن و دریده بازی در اوردم و بی احترمی کردم به کسی منم حقمه که همچین حرفی بشنوم 

اگر هم بیرون نکنه و کار طرف ادامه داشته باشه لازمه که حق اون یک‌هفتش پرداخت بشه. چون همون یک هفته هم ...

اگر بمونه بله میگیره کامل درغیر این صورت نه کسی که خرج خونه رو بخواد بده طی دو روز زیر کار نمیزنه 

اگر منم جایی رفتم و دو روز وایستادم پولمم دادن و دریده بازی در اوردم و بی احترمی کردم به کسی منم حقم ...

زیادی فکر کردی صاحب بیزینسی خدا بدادت برسه!

دیگه چیزی هستش که جا افتاده توی شرکتهای اینجا

خب پس قبول داری باید دستمزد کامل پرداخت میشده .نه اینکه کمتر پرداخت بشه .در این مورد هم این خانم اگه خرف بدی زدی از مدیر عصبانی بوده .ولی چون مدیر میدونسته واکنش  طرف چیه شما رو جلو انداخته تا خرفی که لایق خودشه رو به خودش نگن .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

زیادی فکر کردی صاحب بیزینسی خدا بدادت برسه!

نه اتفاقا من هیچ ادعایی ندارم 

اما تو به فکر خودت باش که ندیده و نشناخته انقدر داری نظر میدی که رفتار زشت کسی رو پوشش بدی  

اگر بمونه بله میگیره کامل درغیر این صورت نه کسی که خرج خونه رو بخواد بده طی دو روز زیر کار نمیزنه

ههههه . شما انگار از مشکلات آدم های اطرافتون‌بی خیرین.

تو جامعه ای که هیچ چیز سر جای نیست فاز مدیریت گرفتین و آدم هارو با تمام مشکلاتشان قضاوت میکنید. خدا شاهده هیچ چیز بیشتر از آه مظلوم دامن ادمو‌دنمیگیره.

خود دانی!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

خب پس قبول داری باید دستمزد کامل پرداخت میشده .نه اینکه کمتر پرداخت بشه .در این مورد هم این خانم اگه ...

من قبول دارم که یک ماه وایسته باید حقوق کامل بگیر با جمعه و روزای تعطیل و همه چیز اما برای دوروز سه روز نه 

اگر پرداخت بشه یعنی طرف ادم خوبیه ولی اما پرداخت نشه جای اعتراضی نیست چون اموزش بوده و طرف از کلی گذینه دیگه تورو استخدام کرد برات وسایل کار گرفته زمان گذاشته یاد بده بهت و حتی ممکنه تو این زمان تو کار رو خراب کنی

یاد آشنا بیچارم افتادم یک هفته رفت بود آزمایشی خیاطی سر کار بعد یه هفته با زن حرف میزنه حقوق ماهانه ...

والا...از اونا بدتر منشیاشونن که فکر میکنن خیلی حالیشونه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏