2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11872 بازدید | 1741 پست
حداقل پلوی شام و حذف کن وقتی کیک داری گلی

من پلو هام اکثرا بدون روغنه کالریش از نونم کمتره عزیزم نون خوردنی خیلی بیشتر میخورم سیر شم پلو اما نه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمنوش جونتچیت بودی؟؟

نه عزیزم 

راستش من وقتی کالری مجازم رو بر اساس فرمول بدست میارم میشه ۹۵۰ ولی رفتم دکتر بهم گفت با توجه به سنت باید حداقل ۱۳۰۰ بخوری 

الان نمیدونم چیکار کنم ؟

@خزان_نارنجی‍ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خب به چند برسم که کامل تخت بشه ؟

میگم که با ورزش باید کمش کنی عزیزم .بدنسازی باید بری .

چون وزنت نرماله نهایت ۳ یا ۴کیلو کم کنی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام صبحانه :شیرینی زبان میان وعده خرمالوناهار :سوپ و بربریشام کته و تن ماهیمیان وعده :موز سیب یه نص ...

صبحانه شیرینی میقولی؟؟🤨

وایییی😂😂😂😂😂😂به مناسبت تولدم رفتیم مسافرت قشنگ ترکیدمتا اخره این هفته‌ام یکی دوتا دیگه قراره کی ...

تولدت مباارک خانم بااراده .ان شاءالله تنت سالم دلت خوش💓💓💓😘😘🙃

@parandehmohajer4325‍ 

سلام عزیزم ،کاهشت مبارک خانووووم،💕 انشالله مبارک و پایدار باشه

گزارشم

دیروز چیت طور بودم😢

۱۵۴۰کالری مجازم،۱۸۰۰ کالری مصرفی

انشالله اون اضافی امروز کم میشه

آب ۷ لیوان ورزش متاسفانه نداشتم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

نه عزیزم راستش من وقتی کالری مجازم رو بر اساس فرمول بدست میارم میشه ۹۵۰ ولی رفتم دکتر بهم گفت با توج ...

سلام

چند کیلویی؟ 

سن و جنسیت وخیلی چیزارو در نظر میگیرن

بازم بذار سمیرا بیاد

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلامچند کیلویی؟ سن و جنسیت وخیلی چیزارو در نظر میگیرنبازم بذار سمیرا بیاد

الان ۵۲ و نیم هستم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

میگم که با ورزش باید کمش کنی عزیزم .بدنسازی باید بری .چون وزنت نرماله نهایت ۳ یا ۴کیلو کم کنی

اها ینی باید باشگاه برم ؟ 

بدون باشگاه نمیشه تختش کرد ؟ چون من وقت باشگاه ندارم واقعا 

به امیدخدا🥰

سلام خزان جان، ببخشید گزارش دیروز دیر شد🙏🏻

صبحانه، دو عدد تخم مرغ آپر همراه نان لواش و خیار شور و گوجه

ناهار ، ماکارونی همراه سالاد

شام، دال عدس

میان وعده ی صبح یک عدد سیب

میان وعده ی عصر سه عدد خرما همراه شیر

دو لیتر آب

چهل دقیقه ورزش

کالری مجاز ۱۳۱۳

کالری مصرفی ۱۳۲۰

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت