2777
2789

استخدامیا ظرفیت کمه متقاضی زیاده هزینه ثبت نام زیاده 

این همه بخونی آخرش که چی 

کلی دوندگی 

البته به جز این آموزش و پرورش

من از اونم انتظاری نیست

همین وقتو بذار برو دنبال کار جاهای خصوصی رزومه بفرست راحتتر استخدام میکنن حقوقش هم بیشتره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره هزینه ثبتنام و مصاحبه...زیاده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر ناامیدین واقعا چرا

با خودت تکرار کن من چیم از بقیه کمتره من کلی آدم میشناسم آزمون استخدامی شرکت کردن نه ظرفیت بومی نه شاغلین نه هیچی دیگه نداشتن اما تونستن اگه تلاش درست و اصولی باشه پارتی نیازی نیست 

من بدون سهمیه و بومی بعداز سه بار آزمون دادن تک ظرفیتی کل کشور قبول  شدم.ولی برای خوندنش شب و روز نداشتم یهو میدی ساعت دو شب از خواب بیدار شدم درس میخوندم اصلا آرامش نداشتم از اون طرفم مصاحبه بدتر از کتبی 

والا یه نفر از نزدیکان من ده سال مداوم امتحان میداد همیشه گوشه اتاقش کلی کتاب بود اخرشم یه جای خیلی خوب قبول شد

رشته ات چیه سعی کنه یه کار خصوصی پیدا کنی کنارش امتحان هم مدام بده

چرا انقدر ناامیدین واقعا چرابا خودت تکرار کن من چیم از بقیه کمتره من کلی آدم میشناسم آزمون استخدامی ...

خب بیشتر می‌خوام واقع بین باشم چون استخدام شدن توشون هیچ صد در صدی نیست

می‌خوام اول یه شغل تو شرکت خصوصی داشته باشم که بعدش دست خالی نمونم

والا یه نفر از نزدیکان من ده سال مداوم امتحان میداد همیشه گوشه اتاقش کلی کتاب بود اخرشم یه جای خیلی ...

ده سال واقعا زمان زیادیه

من مدیریتم ولی می‌خوام حسابداری فعالیت کنم 

حالا در کنارش بانک و جاهای دیگه هم امتحان میکنم

فعلا باید حقوق داشته باشم بتونم این آزمونارو ثبت نام کنم