2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11923 بازدید | 1751 پست
نسترن | قد : 161 | وزن شروع : 78 | وزن هدف : 50🔸21 آذر : 76.400🔹21 دی : 71🔸21 بهمن : 67.850🔹21 ا ...

از ۲۱شهریور تا امروز که ۱۴ مهر هست

۵کیلو کم کردی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

69 کیلو ...وزن هدف 60 کیلو 

کالری مصرفی امروزم 

صبحانه یک عدد خرما

ناهار یک عدد تخم مرغ آب پز با 3 کف دست نان و یک گوجه

میان وعده 1 عدد سیب 2 عدد خیار 1 عدد نارنگی کوچک

شام 7 قاشق برنج یک تکه ماهی یک لیوان سالاد یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

میان وعده 2 لیوان کلم بروکلی 1 لیوان دمنشون زیره با یک عدد خرما 

کالری مصرفی 1200

69 کیلو ...وزن هدف 60 کیلو کالری مصرفی امروزم صبحانه یک عدد خرماناهار یک عدد تخم مرغ آب پز با 3 کف د ...

@فرفرری‍ 

پشتیبانتون ایشونه .تگ کنید رو گزارشا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

برای ورزشه مثلاً نیم ساعت یک ساعت تمرین هوازی بدون وسیلهاز سطح مبتدی به بالااز آپارات و یوتیوپ چندتا ...

موفق باشی عزیزدلممم💞

سلام @خزان_نارنجی‍ خوبی جانم.من دیروز قرار بود ۵۰۰ بخورم که خوردم ولی ی هفته بودم اسهال و ابریزش بین ...

خدا سلامتی بده عزیزم اره ویروس بدیه🤕منو بچه هامم گرفتیم 

سلامممسمیراااااا وسط هفته ۷۱.۹بودمالان ۷۲.۷۰۰بخاطر شنبه ک چیت کردماوزن همون ۷۲.۷۰۰میزنم ک دیگ شنبه ه ...

اره دیدی؟ خیلی اثر میزاره

اشکال نداره .۲۰۰ گرمم خوبه یعنی مسیرت درسته💪

مرسی عزیزم🥰انشالله هفته ی بعد دیگه میریم توی ۶۳💪🏻

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت